×

Stílus

Ezektől a kiegészítőktől sose szabadulj meg!

Amikor szigorúan szortírozod a ruhatárad, nagyon fontos, hogy egyes daraboktól akkor se válj meg, ha az pillanatnyilag jó ötletnek tűnik, mert később biztosan meg fogod bánni! 

Természetesen a kifakult, lehordott kinyúlt pólóktól, farmeroktól és ruháktól jó, ha búcsút veszel, de a kiegészítőkkel már ne bánj ilyen kegyetlenül, ha csak nem mentek tönkre végleg. Egyes darabok, még azok is, amik jelenleg nem a legtrendibbek, könnyen visszatérhetnek a divatba, te pedig ott állsz majd szomorúan, és azon rágódsz, miért is kellett kidobnod őket. A legjobb, ha ezeket a kiegészítőket ideiglenesen egy dobozba rakod, hogy bármikor elő tudd venni újra! 

Íme, négy örök darab, amiktől sohase válj meg! 

Sokoldalú sálak

Egy színes selyemsálat akár évtizedekig is hordhatsz, hiszen sose megy ki a divatból! A francia nők pontosan tudják ezt, és nincs olyan évszak, amikor ne csempésznének valahogy a szettjükbe egy ilyen darabot. Kifejezetten a vékonyabb, színesebb darabokra vigyázz, mert ezeket nem csak a nyakadba, de akár övként a ruhádon, vagy díszként a retikülödre kötve, sőt, akár még hajpántként is hordhatod!

 

 

Szexi magassarkú

Biztos, hogy neked is lapul a szekrényedben egy olyan extrém magassarkú, amit talán eddig csak egyetlen egyszer vettél fel. Attól még, hogy jelenleg a lapos sarkú cipők hódítanak, még nem biztos, hogy jövőre nem jönnek újra divatba ezek a kényelmetlenebb darabok. Egy szép tűsarkút nem érdemes kidobnod vagy elajándékoznod, mert nem tudhatod, mikor jön szembe az a férfi, akinek a kedvéért pont ezt a cipőt vennéd fel a randira.

Vastag övek

Emlékszel még azokra az időkre, amikor ezek a mintás, csatos övek hódítottak? Nos, ez az idő könnyedén visszatérhet akár már ősszel is, így ha jelenleg nem is tudod mivel felvenni a feltűnő bőröveket, jobban teszed, ha a kuka helyett egy vállfára aggatod őket, hiszen így még helyet sem foglalnak. 

View this post on Instagram

… … #Accessories that create your #image. What they should be with you, the choice is yours !!! Personally, we always choose high-quality ones. #Handmade Genuine bovine #leather, dense, thickness 4 – 4.5 mm Emerald color (or under the order at your request) #Buckle – cast brass (or stainless steel, your choice) Length / Width – according to your size. … #belt #handmadebelt #reliableleatherbelt #mensstyle #fashionstyle #fashionandaccessories #leatheraccessories #luxuryaccessories #leatherbelt #handmadeaccessories #handmade #gürtel #handgefertigtergürtel #Herrenstil #Modestil #modeundaccessoires #luxusaccessoires #handgefertigteaccessoires #handgefertigt #panskystyl #modnístyl #modaadoplnky #kozenedoplnky #luxusnidoplnky

A post shared by Vladimir LS (@leatherstudiovladimir) on

Kis fekete ruha

Azt a kis fekete rucit még akkor se dobd ki, ha kicsit kihíztál belőle. Ez a szűk, szexi darab örök életű, és hidd el, te leszel a legboldogabb, mikor egy szigorú diéta után rátalálsz a gardróbban. Főleg, hogy a fazonja és az eleganciája sose megy ki a divatból!