×

Stílus

A Jóbarátok sztárjának egyszerű, de nagyszerű szettjei

Courtney Cox már a Jóbarátok című sorozat idején is előnyben részesítette a sportos, egyszerű és lezser ruhadarabokat, az viszont nagy bátorságra vall, hogy az 56 éves színésznő a mai napig így öltözködik. 

A dögös külsőhöz néha elég egy bő farmer és egy fehér póló is, erre tökéletes példa a Jóbarátok sztárjának,  Courtney Cox-nak a megjelenése. A Hollywoodban kialakult karanténstílus miatt, amúgy is sok sztár hord egyszerűbb ruhákat, látványosan jól is érzik magukat bennük, amitől igazán ragyognak is. 

A minap a színésznőt pont egy ilyen laza outfitben csípték el a fotósok, a képen fekete atlétát, mom jeanst és Adidas Stan Smith fehér tornacipőt visel. Ezt a fiús stílust még megspékelte egy vagány férfi kalappal is. Lássuk be, ez a szett legalább olyan jól mutat rajta, mintha egy nyári ruhát választott volna magas sarkú szandállal. 

Ezen a képen szintén a fehér tornacipőt választotta, hozzá pedig egy neonzöld mezt, amivel új szintre emeli a lazaság fogalmát. Az Adidas tornacipőknek egyébként Meghan Markle, Victoria Beckham és Katie Holmes is nagy rajongója. 

Éljen a lezserség, ami sokszor dögösebb, mint egy szűk, kényelmetlen ruciban feszíteni.