×

Stílus

Jennifer Lopez smink nélkül is gyönyörű

A színésznő nemrég töltötte be az 51-et, de, ha az ember megnézi ezeket a fotókat, maximum a harmincas éveire tippelné Jennifer Lopezt, pedig se smink, se retusálás nincs a képeken.

J. Lo azok közé a nők közé tartozik, akinek nincs szüksége festékre ahhoz, hogy nyilvánosan vállalja arcát. Ébredés után egészen baba arca van Lopeznek, amit persze nem rest megmutatni több milliós rajongótáborának. Nem hibáztatható érte, hisz bárki dicsekvőre fogná, ha az ötödik x után ilyen gyönyörű bőrrel rendelkezne – írja a hirado.hu.

View this post on Instagram

Good morning everyone!!! #MorningFace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A követői is imádták a fotót, sok kommentelő arról írt, hogy mennyire örülne, ha most is úgy nézne ki, mint J. Lo, pedig alig múlt 20. Van, aki arról beszélt, hogy az énekesnő biztosan megnyerte a genetikai lottót, hogy ilyen csodásan néz ki.

Az énekesnő nem titkolja el, hogy minek köszönheti csodás formáját. Mint elmondta, mindig használ napvédő krémet. Nyilván, ezen kívül is van még mire figyelni, mint mondta, az alvás nagyon fontos. Ő, ha teheti, 9-10 órákat próbál aludni, de ha ez nem is jön össze, a 8 órára nagyon figyel, hogy meglegyen.