Stílus

Bradley Cooper egyszerűen is szexi

Bármit is vesz fel a színész, nem tud hibázni. Jó példa erre ez az egyszerű, mégis nagyszerű megjelnése.

Bradley Cooper egyértelműen az egyik legangyobb hollywood-i sztár manapság, sokáig lehetne sorolni emlékezetes filmjeit, mint például a Másnaposok vagy a legutóbbi, a Lady Gagával közös filmjük, a Csillag születik. A film nem csak azért lett nagy siker, mert a két színész elképesztően nagyot alakított, hanem erős volt benne a zenei vonal is – írja a hollywoodlife.

A 70-es évekből merített a film, ami egyértelműen Bradley Cooper gyengéje. Ezt akkor is láthattuk, amikor a világsztár legutóbb megjelent Hollywood utcáin: egy David Bowie mintás pólót, hozzá egy egyszerű farmert és papucsot viselt, arcát pedig egy maszkkal takarta.

Hogy még inkább védja magát a naptól, egy fekete baseball-sapkát is felvett, méghozzá a Joaquin Phoenix-féle Joker filmből ismert karakter, a Robert De Niro által megformált showman, Murray Franklin logójával ellátva – írja a hirado.hu.

A legutóbbi hír pedig az volt a színésszel kapcsolatban, hogy Cooper házassága tönkrement és külön is költöztek. A nehézségek viszont rájuk is másképp hatottak. Az Ok! magazin cikke szerint Coopert és Shaykot összehozta a karantén, és kibékültek.

Kapcsolatuk a különválás után is baráti maradt, hiszen van egy hároméves kislányuk, Lea, akit közösen nevelnek. Egy bennfentes szerint mindig is volt esély a békülésre, de most érkezett el a megfelelő idő. A hírt viszont még se a színész, se a modell nem erősített meg.