Stílus

3 csodaszép őszi manikűrtrend - melyik lesz a kedvenced?

2020 őszére újra előtérbe kerülnek a gyönyörű körmök. Ezért, ha eddig nem fektettél túl nagy hangsúlyt a manikűrödre, most itt az ideje, hogy megtedd! 

Ezek a szezonális manikűrtrendek csodásan kiegészíthetik az őszi ruhatárad, így tetőtől talpig divatos lehetsz. Az őszi körömdizájnok a fényes nyári szezon után most a visszafogottságot, letisztultságot és nőiességet fogják tükrözni. 

Most kiválasztottuk a legcsodálatosabb körömmintákat, amelyek a modern manikűr trendjeit és technikáit képviselik. 

 

Matt, hideg színek hosszú körmökre

Az őszi színpaletta különböző variációi között talán a legnagyobb sláger a matt bézs, szürke, kék és lila színek lesznek. A körmök hosszát és formáját illetően idén a nőies, hosszú, ívesre reszelt körmök fognak hódítani! Ezt a különleges matt körömlakkot már minden drogériában megtalálhatod!

Tűzpiros varázs rövid körmökre

Az élénk piros körömlakkot inkább nyáron szeretjük viselni, pedig idén ősszel ez a merész szín hatalmas sikernek örvend! A divatdiktátorok csak arra figyelmeztetnek, hogy ehhez a lakkhoz inkább rövid, lekerekített formájúra reszeljük a körmünket, mert ha hosszúra és hegyesre hagyjuk, akkor túl erőteljes hatást kelt majd. 

Bőrszínű, szolid lakk bármilyen hosszúságú körömre

Az idei trendek királynője ez a dizájn lesz, hiszen a lakk szinte egybeolvad az ujjak színével, ami tündérien szolid hatást kelt. Ahhoz, hogy megtaláld a bőrszínedhez legjobban illő lakkot, próbálj ki több fáradt rózsaszínes árnyalatot is, és ami a legkevésbé üt el a bőröd színétől, az lesz az igazi! Ezt a dizájnt azoknak különösen ajánlják, akiknek nincsenek hosszú, vékony ujjaik, hiszen a bőrszínű lakk optikailag megnyújtja az ujjakat.