×

Stílus

Ők ketten a világ legstílusosabb férfijei

Hollywood két legnépszerűbb brit színésze egy nap különbséggel töltötte be a 60. életévét. Születésnapjuk alkalmából a Vogue kitüntette őket a legstílusosabb úriember címmel. 

Bár a két világhírű filmsztár csak alig pár filmben szerepelt együtt, a Bridget Jones-filmek és az Igazából szerelemben de ez éppen elég volt ahhoz, hogy mindketten örökre belopják magukat a szívünkbe. 

Mindketten sármosak, kifogástalan a stílusuk, no meg verhetetlenül jóképűek. 

Klasszikus férfias megjelenésüket az is tetézi, hogy mindketten csodásan alakították a Jane Austen regények ikonikus főhőseit. 

Hugh Grant, aki mindössze egy nappal idősebb Colin Firth-nél, immár négy évtizede számít az egyik leghíresebb szívtiprónak a romantikus filmek világában. Ő volt a 90-es évek legkeresettebb brit színésze, melyet huncut mosolyának, kisfiús bájának és tökéletes frizurájának is köszönhetett.  

Négy esküvő egy temetés című film

View this post on Instagram

Crazy outfits in four weddings

A post shared by The Marvelous HUGH GRANT❤️💜 (@_hughgrant_) on

Grant nem csak a filmvásznon, de a magánéletében is mindig elegánsan öltözködött. A 90-es években az volt a divat, hogy minél lazábban érkezz meg egy partira, Míg a többi híresség lógós farmerokban és lyukas pulcsikban feszített, ő a jól szabott zakók nélkül ki se tette a lábát az utcára. Ezzel pedig stílust teremtett. 

View this post on Instagram

On my way

A post shared by The Marvelous HUGH GRANT❤️💜 (@_hughgrant_) on

Colin Firth nem azonnal lett divatikon, ő kicsit később robbant be a legjobban öltözött férfiak közé. Felemelkedését a divattervező Tom Fordnak köszönheti, aki egy ízig-vérig gentlemant faragott belőle. Nem véletlen, hogy a színész szinte minden vörös szőnyeges eseményen Ford-öltönyben jelenik meg. 

Firth az Egyedülálló férfi című filmben tette a legmagasabbra a lécet, hiszen a megjelenése egyenesen kifogástalan volt. 

Bár a két színész sok mindenben különbözik, de abban nem, hogy mindketten kitartottak a szürke, a sötétkék, a fekete színek, a csokornyakkendők és a tökéletes fazonú zakók terén, így pedig bizton állíthatjuk, hogy ők ketten valóban klasszikus úriemberek.