×

Stílus

Kate Middleton divatba hozta a kabátruhákat

Még bőven tart az indián nyár, és elegendő egy dzseki, de hamarosan szükségünk lesz a melegebb kabátokra is. Legyen az átmeneti vagy télikabát, egy nő megjelenését nagyban befolyásolja a felöltő. 

Ebben pedig Katalin hercegné, aki szinte a ruháinál is fontosabbnak tart egy elegáns kabátot, csodás példa lehet minden nőnek. 

Kate Middleton nem csak a kalapok, kesztyűk és estélyik terén vált divatikonná, de olyan kabátokban pompázik, melyek önmagukban is elmennének egy elegánsabb ruhának. Nem csoda, hogy az úgynevezett kabátruhákat ő tette igazán híressé. 

Ha unod már a klasszikus fazonokat, most ihletet meríthetsz a brit királyi család legjobban öltözött ladyjének szettjeiből! 

Az ezekhez hasonló fazonokat már a legtöbb ruhaboltban megtalálhatod! És miért ne cserélhetnéd le a jó öreg puffi dzsekit egy ilyen csodára?

A klasszikus tojásfehér kabátruha

View this post on Instagram

The Duchess of Cambridge takes the Salute at the @HouseholdDivision’s Beating Retreat — a spectacular evening pageant of music and military precision drill, including horses, cannon and fireworks. Military Beating Retreat concerts have a long tradition dating back to the 1690s. Originally the beating of the drum was used to order troops to break off fighting and withdraw to the safety of camp as darkness fell, later it signalled the closing of the camp gates at the end of the day and called troops back to base for the night. Today a Beating Retreat is an evening military concert with a marching display and usually marks the lowering of the Regimental flag at sunset, performed each year on the Wednesday and Thursday evenings preceding the Queen’s Birthday Parade, or “Trooping The Colour” as it is often called 📷PA @armyinlondon @household_cavalry #BeatingRetreat #HorseGuards #horseguardsparade

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 

Téglavörös, keresztgombos darab, ami az 50-es éveket idézi

Egy tűzpiros szmoking fazonú kabát

Ezekben a darabokban még a leghidegebb napokon is stílusos leszel!