×

Stílus

Klasszikus farmerszoknya, te örök

Az elöl végig gombos, A-vonalú, térd fölé érő szoknya maga a 70-es évek. Mégis imádjuk!

Elmúlnak a forró nappalok, a hőmérséklet már bőven indokolja, hogy felvegyél egy vastagabb szövésű szoknyát. Egy olyat, ami mindenhez illik és minden nőnek jól áll: ez az elöl gombsorral díszített, örök és megunhatatlan, a 70-es években született A-vonalú farmer szoknya.

Ez a darab a szekrényednek abban a részében van, ahol a „minden mindenhez passzol ruháidat” tartod. Biztosan itt sorakoznak a rokonívású farmerjeid is, amikhez mindegy, milyen cipőt és milyen felsőt rántasz magadra. Ahogy a farmer szoknyához is…

Fotó: Shutterstock

Ha szexisen akarsz kinézni, akkor egy test- vagy (szinte) bármilyen színű harisnyanadrággal és magassarkúval kombinálva vedd fel. Ha kiruccansz, bevásárolni mész, vagy egy csajos estére, akkor kapj fel hozzá egy bokazoknit és egy sportcipőt. A felsőrészt sem kötik szabályok, ha farmerszoknyához viseled: top, ing, pulóver, garbó – mindennel párosíthatod.

Annyira megunhatatlan, hogy szeptemberben felveszed, és azt veszed észre, hogy minden nap érte nyúlsz… Na aggódj, hosszú még az ősz, hordhatod eleget.