×

Stílus

Jennifer Aniston kombinéruhája sosem megy ki a divatból

Az 51 éves színésznő mindig is a legjobban öltözött hírességek listáján szerepelt, hiszen az ízlése klasszikus és kifogástalan. Sosem jelenik meg extrém vagy provokatív estélyikben, inkább a jól bevált fazonokhoz ragaszkodik, és ezt nagyon jól is teszi!

A Jóbarátok sztárja sok nő példaképe lett, és több millióan kértek a fodrásznál hasonló frizurát, amit „Rachel-hajként” emlegettek. A színésznő öltözködési stílusa is sokakat megfogott, mert egyszerre kislányosan bájos és nagyon szexi!  

View this post on Instagram

Girl’s best friend… bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ő is, mint sok nő, megtartotta a gardróbjában azt a bizonyos fekete ruhát, amiről tudja, hogy mindig is jól fog rajta állni. Aniston esetében ez egy kombiné fazonú, hosszú, lágy esésű szaténruha, amit már a 90-es évek óta előszeretettel hord. Ezt a fazont egyébként slip dress-nek, vagy kombinéruhának nevezték el. 

Jennifer Aniston kedvenc ruhája, amit a 2020-as Emmy-gálán viselt

Itt pedig hasonló ruhában láthatjuk 20 évvel ezelőtt:

Az 51 éves színésznő mindig nagyon filigrán alkatú volt, így nem meglepő, hogy szívesen hord testre feszülő fazonokat. De azért sosem mutat magából túl sokat. Ha például mélyen dekoltált blúzt vesz fel, ahhoz hosszú szoknyát párosít, és ha miniszoknyát hord, ahhoz sokszor garbót, vagy egyszerű fehér pólót választ. 

Nos, Jennifer Aniston a 90-es évek óta tartja a stílusát, és már akkor is ragaszkodott egyes fazonokhoz, mikor az még nem is volt a legnagyobb trend.