Stílus

Egy ékszer, amiért meg leszel őrülve!

Tavaly nagyon hódítottak a nagy lógós és karika fülbevalók, ám idén búcsút kell mondanunk nekik. De nem kell szomorkodnunk, mert a tél, sőt a 2021-es év egy egészen különleges fülbevalótrendet tartogat számunkra!

Fülbevalók helyett ugyanis most valami egészen mást teszünk majd a fülünkbe, ami bár extravagánsnak hat, mégis ez lesz a kedvenc ékszered, ha egyszer kipróbálod. Az év hátralévő részében ugyanis a fülpirszing fog hódítani, amit a kevésbé bevállalósok fülgyűrűvel is helyettesíthetnek.  

Lássuk, a legkülönlegesebb darabokat!

Fotó: Shutterstock

A legmerészebbek nem csak a sima karikát hordhatják, mert a picike köves darabok is csodálatosan mutatnak. Ezeket pedig úgy variálhatod, ahogyan csak szeretnéd! 

Fotó: Shutterstock

Ugyanígy a színekkel is variálhatod az összképet, a zöld, kék és lila kis köves pirszingek garantáltan jól mutatnak majd a füledben.

A réz és ezüst, mintás kis fülgyűrűkből érdemes többet is beszerezned! Nincs szükség fülfúrásra, egyszerűen csak ráerősíted a fülkagylódra! 

A fülgyűrűk terén is nyugodtan kísérletezhetsz különlegesebb darabokkal. Ez egy gyönyörű kreáció, melyben a tündéreket idézed majd.  

 

Ezektől a daraboktól vagánynak és dögösnek érezheted magadat, nem csoda, hogy Meryl Streep is imádja őket!