Stílus

Eljött a tornacipők újjászületése

Egy tornacipő minden alkalommal jó lehet. Nem elég, hogy kényelmes, de, ha jól kombináljuk a stílusokat, elképesztően divatosak lehetünk.

Egy tornacipő minden öltözethez csodálatosan illhet, emellett pedig nagyon kényelmes is. A divatvilág is lassan felfedezi magánk, hogy egy tornacipő nem kell, hogy tabu legyen, bármilyen alkalomhoz, szetthez jól passzintható. Mutatunk is belőle párat, ha mondjuk az irodába mennél, szolid lezserséggel.

Fotó: Shutterstock

Jó, az első, amit mondunk, az annyira nem extravagáns, de legalább bevált páros. Biztosan sokszor hordod szabadidődben a tornacipő-farmer párosítást, amit át is tudsz ültetni egy irodai outfitbe is. A titok az, hogy a színvilággal tudsz játszani, ha egy picit visszafogottabbat választasz, a kedvenc nagy feliratú pólód helyett egy klasszikus stílusú felsőt választasz, mondjuk, egy csíkos pulóver vagy fehér inggel, tökéletes választás lehet. Egy jól kiválasztott kiegészítő pedig nagyon fel tudja dobni a megjelenésed.

Fotó: Shutterstock

Ennél is letisztultabb, ha mondjuk körömcipő helyett egy lezserebb fazonú dzsörzéruhákkal mutathat nagyon jól tornacipővel. Semleges tónusokkal nagy összhangot tudsz megteremteni a ruhád és a cipőd között. Ha szeretnéd valamivel feldobni a szettet, akkor vegyél rá egy vadabb bőrdzsekit.

Fotó: Shutterstock

A tornacipő-szoknya párosítás sem az ördögtől való. Sőt! Ha több stílust mixelsz, csak még divatosabbnak hathat a megjelenésed. Egy romantikus, A-vonalú szoknyához egy csinos kis blúz vagy ing, amihez felpattintasz egy fehér tornacipőt, iszonyatosan menő tud lenni. Arra figyelj, hogy letisztult legyen a lábbeli is, legjobb, ha bőrt vagy vászont veszel.