×

Stílus

A divatvilágot is megrázó válás

Anna Wintour a divatipar egyik, ha nem a legbefolyásosabb nője, aki 1988 óta a Vogue magazin főszerkesztője. Most 70 éves és éppen válni készül a férjétől.

A főszerkesztő magánéletéről általában keveset lehetett hallani, nem voltak nagyobb botrányai. Kétszer ment férjez, az első férjével 1984-ben házasodott össze, ám vele 15 év után tönkrement a kapcsolatuk. 1999-ben viszont másodjára is megtalálta a boldogságot, akkor Shelby Bryan oldalán, akivel 2004-ben kötötték össze életüket.

2013 óta ugyan néha lehetett hallani olyan híreket, miszerint válságban van a kapcsolatuk, ezt egyikük sem tagadta, ám kitartottak amellett, hogy megmenthetik a közös életüket.

Anna Wintour. Fotó: Shutterstock

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy több mint 20 év után külön utakon folytatják. Egyes pletykák szerint az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a férfi életében megjelent egy új nő, méghozzá Bryan exe, akivel 1999-ben szakítottak, miután Bryan megcsalta őt.

A Page six cikke sejteti ugyanakkor, hogy Wintournak is lehet valakije, hiszen többször kapták lencsevégre az Karib tenger kalózaiból is ismert Bill Nighy társaságában.