×

Stílus

Így nem fogsz megfázni egy estélyiben

Csak ritkán van most alkalom, hogy estélyit vegyünk fel, ezért nem mindegy, hogy döntünk, mivel "takarjuk be" magunkat a hidegben.

Kevés alkalmunk van mostanában, hogy estélyi ruhát tudjunk felvenni, ám ha mégis eljön az alkalom, akkor jól kell megválasztani a darabot. Viszont már azért elég hűvös van esténként, amihez ildomos jól megválasztani a kabátunkat. Hiszen, nem elég, ha csak melegen tart, fontos, hogy csinos legyen és ne gyűrje teljesen össze az alatta hordott, tökéletes ruhánkat.

Ha kinti eseményre indulsz, válassz bátran egy vintage-hatású műszőrme bundát, ami a glamour jelképe és az alkalmi kabátok igazi slágere. Nem csak feltűnő leszel a szettben, hanem magabiztos is. Egy földig érő estélyi ruhához csodálatosan megy egy épp csak derékvonal alá érő kabát. Keress egy elegáns fazonút, ám mostanában egészen divatosak a színes bundák is, de ekkor figyelned kell, hogy csak a szetted egyik darabja legyen csak hangsúlyos.

Fotó: Shutterstock

Egy koktélruhához egy klasszikus elegáns szövetkabátot ajánlunk, tökéletes választás az egyenes vonalú szövetkabát vagy hűvösebb napokra a duplasoros gyapjú kabát.

Ha benti eseményre mész, elég lehet egy jól megválasztott blézer, ami egy koktélruhával modern hatást kelt. Egy maszkulinabb hatású blézer igazán izgalmas kontrasztot biztosít. Egy jó báli ruhára felvenni egy kabátot vagy blézert? Elég lehet, ha egy puha bársony, szatén szövet vagy szőrme bolerót választasz.