Stílus

Ezek a őszi szezon legsikkesebb kombináció

Ősszel sem szabad lemondanunk a kedvenc ruhadarabunkról, csak okosan kell kombinálni. De hogyan? Megmutatjuk!

Ősszel előkerülnek a meleg, kényelmes ruhák, de ettől még a szoknyáról nem kell lemondanunk. Ugyanis, egy-egy jól kiválasztott pulóverrel nagyon jó kombót alkothatnak.

Ha egy oversized pulóverrel veszel fel egy miniszoknyát, az nagyon divatos és menő megjelenést ad neked. Ugyanakkor ne felejtsd el – nem is tehetnéd – hogy már elég hidegek, csípősek a reggelek, úgyhogy öltözz rétegesen. Akkor lehet igazán különleges a megjelenésed, ha egy combcsizmával párosítod a szettet, de sportcipővel, törpesarkúval is tökéletes.

Fotó: Shutterstock

A rakott szoknya garbóval nem csak sikkes, hanem örökzöld megjelenést kölcsönöz a megjelenésednek. Egy garbóval felvett rakott szoknya összeszedett benyomást kelt, amihez figyelj, hogy színben harmonizáló darabokat válassz. Hogy igazán stílusos legyen a megjelenésed, magassarkúval vagy alkalmi cipővel kombináld, máskülönben viszont elég slamposnak tűnhetsz.

Ha egyik sem jó neked, amiket eddig írtunk, akkor próbáld meg a crop pulóvert maxi szoknyával. A pulcsi azért is izgalmas, mert rövid derékrészben van, amihez remekül passzol egy hosszú maxiszoknya, így a felső nem fedi el a szoknya esését. A maxi szoknyával ugyanakkor óvatosan, mert optikailg mindenki kicsit alacsonyabbnak mutat, ezt viszont egy magassarkúval tökéletesen ellensúlyozhatsz.