Stílus

Ilyen a tökéletes kötött pulcsi

A kötött pulcsi a tél egyik legjobb dolga, hiszen olyan jó elveszni a melegében, mintha egy meleg paplan ölelne át, de mindezt az utcán vagy a munkában akár.

Nehéz azzal vitatkozni, hogy télen a legjobb viselet egy jó meleg, kötött pulcsi. De nyilván nem mindegy, hogy milyen alkalomra, milyen ruhát veszünk fel, így lehetőleg a legtöbb stílusút, fazonút, színűt próbáljuk beszerezni.

Nincs is ezzel semmi gond, ha van egy hatalmas gardróbod, ami képes elnyelni az összes ruhát, és nem probléma, ha ezek a nagyon hasznos és szép, ám hatalmas helyet foglaló ruhadarabok töltik ki a szekrényed 70-80%-át.

Fotó: Shutterstock

Ám, ha nem szeretnél így járni, hogy nincs más a szekrényben, mint pulóver, akkor jól ki kell választanod azt a pár darabot, amik divatosa, melegek és lehetőség szerint mindennel lehet őket kombinálni. Egy jó garbós pulóvert is sok helyre felvehetsz, ahogy egy oversized kötött pulcsi is iszonyatosan jó lehet. Ha oversized a cuccod, akkor azt még akár ruhaként is hordhatod, egy harisnyával, bokacsizmával, combcsizmával.

Ha kiegészítőt keresel a kötött pulcsihoz, ne felejtsd el, hogy egy farmerrel, edzőcipővel nagyon egyszerű, ám pont ezért divatos outfited is lehet. Feldobhatod a megjelenésed egy színes sállal vagy egy színben, stílusban a szettedhez jól passzoló táskával is. A fejed védelméről se feledkezz el, idén válassz bátran kalapot, hiszen újra divatba jöttek.

Többször írtunk már mi is arról, hogy milyen ruhákat válassz az őszre,/télre ezekre érdemes rákeresned, vagy ha kicsit leljebb görgetsz, össze is szedtük neked.