Stílus

Itt van újra a túlméretezett pulcsik szezonja

Egy hatalmas pulóver, ami ápol és eltakar, nem éppen nevezhető szexi viseletnek. Idén viszont olyan fazonok fognak hódítani, melyek éppen hogy kihangsúlyozzák a nőiességet! 

Fotó: Shutterstock

Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyekbe biztos, hogy te is szívesen belebújnál. Idén egyébként a fehér, a rózsaszín és föld színek hódítanak. Ezekben a pulóverekben nem kell feszengened, mégis elegáns, sikkes és persze dögös viseletek.

Fotó: Shutterstock

Hófehér csoda

Egy ilyen kötött, hosszú, mégis testhez simuló pulóverben angyali lesz a megjelenésed. Hordd harisnyával és combcsizmával, hiszen ez a pulóver simán elmegy egy ruhának is. Azzal a különbséggel, hogy ezerszer kényelmesebb, mint egy szűk ruci, és persze véd a hideg ellen.

Fotó: Shutterstock

Rózsaszín mámor

Ezt a darabot azzal bolondították meg, hogy bő a fazonja, de csak a derekadig ér. Vegyél alá egy fekete topot, hogy még nagyobb kontrasztba hozd a rózsaszínt. Mivel optikailag szélesíti a vállakat, így sokkal hangsúlyosabbá válik a csípőd és a derekad vonala, ettől pedig minden szem rád szegeződik majd. 

Fotó: Shutterstock

Bézs varázs

Ami az idei szezon nagy kedvence még, az a hatalmas garbó. A garbó kifejezés Greta Garbo színésznő nevéhez fűződik, aki gyakran viselt testhez simuló fekete, magas nyakú pulóvert. Ám idén ezek a garbók nem sokban hasonlítanak a klasszikus fazonokhoz, hiszen túlméretezettek, és ettől olyanok, mintha egy nagy sálat viselnél. Hordd őket szűk ceruzanadrággal, hogy kihangsúlyozd a lábaidat!

Fotó: Shutterstock