Stílus

Újra hódít a hatvanas évek legszexisebb frizurája

2021-ben számos stíluselem fog visszaköszönni a hatvanas évekből, és ez a frizurákra is igaz. Na és ki lehetne jobb példakép ebből az időszakból, mint a szuper dögös Bridget Bardot, akinek a hajviseletét az egész világ irigyelte! 

Ha te is szereted a retró trendeket, és szívesen feldobnád a frizurádat, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld Bridget Bardot feltűzött, loknis frizuráját. Ennek a hajviseletnek egyébként a loknis konty nevet adták, és téged is meg fog lepni, hogy valójában milyen egyszerű elkészíteni. 

Először is szükséged lesz egy hajsütővasra, hogy laza loknikat készíthess. Amikor besütöd a hajad, ne a tövénél kezdd, hanem kicsit lejjebb, hogy a hajvégek is hullámosak legyenek. Ha minden tincset besütöttél, akkor alaposan fésüld át a hajad, hogy megfelelően lágy hullámokat kapj. Ezután jöhet a tupír, hogy éppen olyan dús legyen a frizurád, mint Bridget Bardot-nak. Ehhez tupír fésűre lesz szükséged. A tupírozást mindig kezdd a hajtöveknél, és haladj átlósan. Miután egy-egy tincset feltupíroztál, fújj rá lakkot. A hajvégeket is kicsit tömörebbé teheted ezzel a módszerrel, de alapvetően elég, ha csak a hajtöveidet magasítod fel.

Ne ijedj meg, hiszen ezután úgy nézhet ki a hajad, mint egy szénaboglya, de majd idővel kirúgja magát. Picit azért fésüld át a fejtetődön, hogy ne tűnjön kócosnak. 


És most következhet az utolsó lépés, amihez jó sok hullámcsatra lesz szükséged. Egyszerűen tűzd fel egyenként a loknikat lazán a fejtetődre, az sem baj, ha egy két tincs leesik. A végén húzz ki pár tincset, hogy ez a csodás frizura még szebb keretet adjon az  arcodnak.