×

Stílus

Inspirálódj Sarah Jessica Parker téli stílusából

SJP-ről mindannyian tudjuk, hogy extravagáns, bohém és persze szexis a stílusa, ezt a jó szokását pedig 50 felett sem hagyta el. Összeszedtük a csodás színésznő legtrendibb téli szettjeit, melyekből te is inspirálódhatsz!

Sarah Jessica Parker télen is ragaszkodik a vagány darabokhoz, ezeket pedig kiváló ízléssel párosítja össze. Lássunk három szettet, melyek egyben meghatározzák az idei tél legfőbb trendjeit is!

Éljen a műszőrme!

2021-ben különösen nagy slágernek örvend majd a műszőrme télikabát, és SJP pontosan tisztában van ezzel. Abban viszont kicsit újított, hogy olyan merész színt választott, mint a világoskék. Ha ezt a kabátot meglátnánk a boltban, nem valószínű, hogy hazavinnénk, pedig meglepő, mennyire jól mutat felvéve! Légy bátor, és te is újítsd be egy élénk színű műszőrmét! Csak arra figyelj, hogy ne hordd túl élénk színű ruhákkal, hiszen ez a kabát már önmagában is elég feltűnő. 

Vidám minták télen is!

Ki mondta, hogy télen ne lehetne dzsungel mintás darabokat hordani? Idén hatalmas trendnek számítanak az egzotikus virágos, madaras minták, melyeknek valójában semmi közük a téli szezonhoz, de pont ettől lesznek olyan kivételesen trendik. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FASHiON ART 🌹MODA SANATI (@moda_sanati34) által megosztott bejegyzés

Királykék csoda kötött sapkával

SJP pontosan tudja, hogyan kell vegyíteni a laza, egyszerű stílust az elegánssal. Ezt bizonyítja ez a szett is, amelyben egy klasszikus, királykék szövetkabátot egy nem éppen elegáns kötött sapkával párosít. Hogy megbolondítsd az összhatást, te is próbáld ki egyszer ezt a szettet, és fogadd meg azt a tanácsot, miszerint, semmit sem szabad túl komolyan venni, ha öltözködésről van szó!