×

Stílus

Gwyneth Paltrow bemutatta a tökéletes karácsonyi szetteket

Az már biztos, hogy az idei karácsony más lesz, mint az eddigiek. De csak azért, mert a legtöbben otthon maradunk, még nem kell lemondanunk arról, hogy kényelmesen és divatosan öltözzünk fel a szeretet ünnepére.

Gwyneth Platrow mestere ennek, Instagram oldalán pedig előre megtervezte, mely két szettet fogja viselni ezeken a csodás napokon. A gyönyörű színésznő a G Label márka kollekciójából válogatta össze a karácsonyi darabokat, melyek biztosan neked is ihletet fognak adni! 

Spagetti pántos, fekete szaténruha, piros magas sarkúval

Idén nem kell túl sokat törnünk a fejünket, hogyan párosítsuk az élénk színű vagy mintájú darabokat, hiszen az egyszerű fekete is megteszi, pláne, ha megbolondítjuk egy piros cipellővel. Ez a szett könnyedén kivitelezhető, mivel minden nőnek ott lapul a szekrényében az a bizonyos little black dress, ami egyszerűségétől olyan nagyszerű. Hogy a ruha ne keltsen gyászos hangulatot, viseld színes magas sarkúval vagy akár balerina cipővel, ha kényelmesebbre vágysz.  

Fehér blúz és selyemnadrág

Nincs is elegánsabb a fehér blúznál, ami egészen biztos, hogy neked is megtalálható a gardróbodban. Hozzá pedig nyugodtan felvehetsz egy kényelmes nadrágot, legyen az akár selyempizsama is, lényeg, hogy színeiben jól mutasson a klasszikus fehér blúzzal. Ehhez pedig nyugodtan felvehetsz egy lapos sarkú cipőt, de akár még mamuszt is, ha az esti filmnézésre kerül sor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pepper Potts (@pepperony_love_) által megosztott bejegyzés