×

Stílus

Ezek a trendek robbannak majd be 2021 elején

2021 csupa izgalmat tartogat számunkra, és ez különösen igaz a divatra. Ha szereted követni a legújabb trendeket, most figyelj jól, mert a következő darabok hatalmas slágernek fognak örvendeni pár hónapon belül! 

Pink, pink, pink

Akik szeretik a rózsaszínt, most fellélegezhetnek, mert jövőre újra beköszönt a pink korszak. Különösen a rágógumi rózsaszín árnyalata lesz nagyon trendi, mely a divatbemutatókon is gyakran szerepelt. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Li (@himichelleli) által megosztott bejegyzés


Szaggatott farmer

A térdnél kiszakadt farmerok utoljára a 2000-es éves elején hódítottak, de sokunk örömére ez a trend jövőre újra visszaköszön. Legyen az csőnadrág vagy boyfriend fazon, a lényeg, hogy szaggatott legyen! Ha szereted a vagány fazonokat, akkor minél hamarabb érdemes lesz beszerezned egy ilyen farmert. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) által megosztott bejegyzés

Sikkes sárga

A 2021-es kollekciók között többször is feltűnt ez az elegáns árnyalat, jövőre pedig nagy eséllyel lesznek tele a ruhaboltok polcai a tangerin és mustár sárga színű cuccokkal. A sárgának ezek az árnyalatai bár feltűnőek, mégis sikkesen elegáns hatást kölcsönöznek a viselőiknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emili Sindlev (@emilisindlev) által megosztott bejegyzés

Aszimmetrikus szoknyák

Sokunk ódzkodik a szokatlan szabású daraboktól, pedig ezek a szoknyák elképesztően elegánsak és nőiesek. Legyen akár elől rövidebb, hátul hosszabb, vagy fordítva, a lényeg, hogy legyen benne egy kis csavar, amitől ellenállhatatlanná vélik. Egy ilyen szoknyához ne válassz feltűnő, mintás pólót, hiszen a szoknya már önmagában is magára vonzza a figyelmet. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YASSMIN SALEH (@yassminsaleh) által megosztott bejegyzés