×

Stílus

Így viseld 2021-ben a mellényt

2021-től hatalmas slágernek fognak örvendeni a mellények, közöttük is főleg a kötött mellények lesznek nagyon trendik. Egy mellénnyel könnyedén feldobhatod a szettedet, hiszen variálhatod úgy is, hogy letisztult stílust kapj, de kipróbálhatod a vagányabb, fiúsabb összeállításokat is!

Lássunk három stílus tippet, hogy közülük te is megtalálhasd a kedvencedet! 

Elegáns stílus fehér inggel

A kötött mellényhez kiválóan illik a klasszikus, bő fehér ing. Nyugodtan kísérletezz azzal, hogy felhajtod az ing ujját, és alul kicsit kigombolod. Hordd sötét szövetnadrággal vagy akár farmerrel vagy farmerszoknyával, a végeredmény mindenképpen stílusos és elegáns lesz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Florya cart (@floryacart.jo) által megosztott bejegyzés

Aszimmetrikus mellények hosszú csizmával

Bár egyesek ódzkodnak a kockás mintáktól, ez valójában nagyon sikkesen tud mutatni, pláne, ha mellényről van szó. A másik nagy trend pedig a aszimmetrikus fazon, aminek a lényege, hogy a mellény elől kicsit hosszabb, mint hátul, illetve fordítva. Ha egy ilyen vagány darabot választasz, akkor ahhoz a ceruzanadrág és a combcsizma dukálnak, így még nagyobb hangsúlyt helyezel majd a felsőrészre, és persze kihangsúlyozod a lábaidat is!

Vagány, maszkulin stílus nyakkendővel

Ha igazán bevállalós vagy, kipróbálhatod a nyakkendő, ing, mellény kombinációt, amit egy ceruzaszoknyával még izgalmasabbá tehetsz. Nyugodtan kísérletezhetsz a nyakkendő színével, lehet az akár élénk zöld, kék vagy lila is, a lényeg, hogy feltűnő legyen! Ehhez pedig lehengerlően illik a klasszikus bőrszoknya és a tűsarkú cipő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renia Jaz (@venswifestyle) által megosztott bejegyzés