Khloé Kardashian megmutatta mekkora mélyedés lett a műtét után az arcán

A valóságshow-sztár bal arcán daganatot találtak, amit ki kellett műteni.

Színészkedjünk vagy rögtön adjuk önmagunkat?

Egy kapcsolat elején mindenki a lehető legjobb formáját akarja mutatni, úgymond csak a „napos oldalt”. De meddig tartható ez az állapot, és milyen negatív következményei lehetnek annak, ha huzamosabb ideig játszunk egy tökéletes szerepet új párunk előtt?

Embereken teszteli az agyimplantátumot Elon Musk

Elon Musk dollármilliárdos technológiai vállalkozó Neuralink nevű, az agyba ültethető chip fejlesztéséről ismert startupja bejelentette, hogy engedélyt kapott a fejlesztés kipróbálására önkénteseken. A cég közleménye szerint független vizsgálóbizottság adott zöld utat az első humán klinikai kísérletekhez.

Szakított Szoboszlai Dominik és magyar barátnője

A magyar válogatott focistája és a Liverpool középpályása csendben különvált Gécsek Fannitól, akivel három évig alkottak egy párt.

Renoir-művészet a felsőfokon a Szépművészetiben

„Renoir-művészet a felsőfokon” – mondta el videóüzenetében a Szépművészeti Múzeum Renoir – A festő és modelljei címmel péntektől látogatható kiállításának csütörtöki ünnepélyes megnyitóján a kultúráért és innovációért felelős miniszter.

Ínycsiklandozó finomsággal köszöntötték az 57 éves teknőst

A perth-i állatkertben elő Cerro nevű óriásteknőst egy görögdinnyéből, sárgadinnyéből és hibiszkuszvirágból készült gyümölcsös tortával köszöntötték születésnapja alkalmából. Annak ellenére, hogy Cerro 57 éves lett, fajához képest még mindig fiatalnak számít, mivel a galápagosi teknősök, vagy más néven elefántteknősök akár 120-200 évig is élhetnek...

Tévhitek a gyerekneveléssel kapcsolatban

Manapság se szeri, se száma a kéretlen tanácsnak, gyakorlatilag az élet minden területén. Miért lenne ez másként a gyerekneveléssel kapcsolatban?

Nagy Bogi és vőlegénye különleges módon hangolódott az esküvőre

Férjhez ment a Csináljuk a fesztivált! legfiatalabb zsűritagja, Nagy Bogi. Az énekesnő augusztus 26-án kelt egybe Nyári Marcell-lel. A friss házasok az M2 Petőfi TV műsorában meséltek a rendhagyó módon jógaórával indított esküvőjükről.