×

Zlatan Ibrahimovic is elkapta a koronavírust

Hétfőn még két góljával sikerre vezette csapatát, az AC Milant a Bologna ellen 2-0-ra megnyert bajnokin, a klub viszont csütörtökön közölte, hogy a sztárfocista is koronavírusos lett.

Régi trükkel jönnek az új csalók

Újra a régi álcsatornás trükkel próbálkoznak csalók a fővárosban. Hívatlanul toppannak be, a Fővárosi Csatornázási Művekre hivatkoznak és készpénzt kérnek.

Újabb hatalmas siker: nemzetközi díjat nyert a Magyar Zene Háza

A világ egyik legrangosabb zenei-szakmai találkozójának megmérettetésén, az amerikai Music Cities Awardson ért el hatalmas sikert a Magyar Zene Háza.

Klasszikus farmerszoknya, te örök

Az elöl végig gombos, A-vonalú, térd fölé érő szoknya maga a 70-es évek. Mégis imádjuk!

Így lehet gyorsabb a bevásárlás

Ki szeret hosszasan a pénztárnál sorban állni? Pláne manapság, amikor maszkban kell teljesíteni a bevásárlást, meg egyébként is tanácsos a lehető leggyorsabban túl lenni rajta.

Jön az Egri csillagok film második része a Dunán

A nagyívű, Gárdonyi-klasszikusból, az Egri csillagokból készült film második része a Dunán.

Csodaszép fotók: virágzik az őszi kikerics

Szépséges, lila virágok visznek színt a dimbes-dombos vidék zöldjébe a Mecsekben: Kisújbánya környékén különösen szép idén az őszi kikerics virágzása.

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Néhány napja írtuk meg mi is, hogy Sophia Loren 86 éves lett. Most pedig itt egy újabb örömteli hír vele kapcsolatban: az Előttem az élet című drámában debütál a Netflixen. A produkciót fia, Edoardo Ponti rendezte.