Ezek a sztárok rekordot döntöttek a válásaikkal

Nem titok, hogy Hollywoodban, a sztárok között gyakoribbak a válások, mint az átlagemberek körében. De még a világsztárok közül is vannak olyanok, akik kiemelkednek a többiek közül azzal, hogy hányszor is álltak újra és újra oltár elé. Íme három világsztár, akik rekordot döntöttek Hollywoodban a válásaikkal.

Rekordösszeg! Milliókat gyűjtöttek a koraszülötteknek

Megközelíti a 220 millió forintot a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg.

Jó alvó vagy?

Az alvás és az egészség kapcsolatáról beszélgetünk adásunkban. Sokunkat érint kisebb-nagyobb alvással kapcsolatos probléma. De vajon mennyire törődünk magunkkal? Mi az a toleranciahatár, amíg tűrjük az alvással kapcsolatos problémáinkat, a kialvatlanságot?

Dráma és korlenyomat az 50-es évekből

Egy könyvből készült dráma, ami nemcsak jó korlenyomat az 1950-es évekre, de még el is gondolkodtatja az embert.

Sokkal egészségesebb életet élhetsz

Egészségesebb termékeket találhatsz a boltokban. A korábban bevezetett szabályozás tette lehetővé azt, hogy mára csökkentek az egészségre káros összetevők a hazai élelmiszerekben.

Kiderült, hogy mennyire jók a likőrök

Nem maradhattak ki a fogyasztóvédelmi vizsgálatok sorából a likőrök sem. Alaposan tanulmányozták őket, hogy megfelelnek-e az előírásoknak. Az ellenőröknek igen kedvező volt a tapasztalatuk.

Remény a gyógyulásra az idegrendszeri megbetegedésben szenvedőknek

Az agy olyan bonyolult és egyben csodálatos szerv, hogy működésének megismerése még sokáig eltarthat. Azonban magyar tudósok most forradalmian új megfigyelést tettek. Reményt adhat sok betegnek.

Az évtized legdurvább divatkatasztrófái 1. rész - sok fotóval

Hamarosan végetérnek a 10-es évek, nézzük meg, hogy melyek voltak az elmúlt 10 év legdurvább divatbakijai.