Miért költi egy átlagos nő egy lakás árát kozmetikumokra?

Tipikus magyar jelenség, hogy a nők nagy része úgy gondolja: a szépség egyenlő a fiatalsággal. Az "Insta-valóság", a reklámok agyonretusált világa is ezt sugallja, hogy tökéletesnek kell lennünk. Ezen hamis kép szerint a ránc pedig, ami a tapasztalatot, a múltat mutatja, nem szép. Ha azonban az összhatásra koncentrálunk,  a lényünk egészének értékességére,...

Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a csapot és megeresztjük a vizet, hozunk egy döntést

Március 22-én, a Víz Világnapján az ívóvízre fókuszál a világ, mert nagyon is fontos évről évre nemzetközi szintű esemény keretén belül erre az élet számára nélkülözhetetlen elemre irányítani mindenki figyelmét. Király Nóra írása a Ficsak blogon.

Egy siket hölgy lélekjelenléte mentette meg az eszméletlenül fekvő férfit

Az utcán eszméletlenül fekvő férfira egy siket nő talált rá. A nő nem vesztette el lélekjelenlétét, azonnal tudta mit kell tennie.

A 40 feletti nők, lássuk be, tudnak valamit...

Szokták mondani, hogy a mai negyvenesek az új harmincasok, hiszen fiatalosak, modernek, lazák, és lássuk be, tudnak valamit! Egy nő igazán 40 felett ismeri meg önmagát, és pontosan ettől válik olyan ellenállhatatlanná!

Vendégeket vársz? Ezekre a dolgokra figyelj!

Amikor vendégek érkeznek, érdemes néhány neuralgikus pontot kitakarítani és rendbe tenni a lakásban. Ezek okozzák ugyanis a vendégek jó vagy rossz benyomásait rólad és az otthonodról.

Össznemzeti Zarándokvonattal utazhatunk idén is a csíksomlyói búcsúba

Idén pünkösdkor is indul az Össznemzeti Zarándokvonat Erdélybe, a csíksomlyói búcsúba - közölte Mező Tibor, a Kárpáteurópa Utazási iroda ügyvezetője a MÁV-Start Zrt.-vel közösen tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Ha ismersz olyan fáradhatatlan szülőt, aki egyedül neveli a gyermekét, szavazz rá!

Ma van az egyszülős családok napja, ennek alkalmából ismét meghirdette a Páratlan szülő díjat az Egyszülős Központ.

Kutyacastingon találták meg Petőfi Sándor Morzsa kutyáját

Létezik-e ismertebb vers Petőfi Sándor: Anyám tyúkja című költeményénél? A költőóriás 200 éve született, és az emlékév kapcsán már rengeteg újdonság, attrakció született. A legfrissebb, hogy a virtuális valóságot segítségül hívva megelevenednek Petőfi életének fontosabb helyszínei. Ebből a listából nem maradhatott ki az Anyám tyúkja konyhája, sőt még...