Melyik a kedvenc halad? Szavazz!

A karácsony közeledtével megnő a halfogyasztás. Egy jó halászlé nélkül nem is igazi a karácsonyi vacsora. Ha szereted a halakat, akkor szavazhatsz a jövő év halára. Két fajta versenyez az elsőségért.

Hajpakolás a legelképesztőbb anyagból

Számtalan hajápoló termék áll a drogériák polcain, zavarba ejtő a választék. Ám nem kell feltétlenül elzarándokolnunk oda, elég csak betekinteni a hűtőbe. Ott is megtalálhatjuk a legjobb megoldást.

A feledhetetlen és páratlan fekete leves

A kávé népszerűsége töretlen, mondhatnánk az is, hogy az utóbbi években még fokozódott is. Számtalan formában fogyasztjuk. A rajongás akkora, hogy hamarosan védelem alá vonják a klasszikus formáját.

Megmenekülhetsz a komoly szövődményektől

Még nem késő felkészülni a tél legrosszabb időszakára. A járvány még nem kezdődött el, így van még idő a védettség kialakítására. Itt az idő felkeresni a háziorvosodat a segítségért.

Három szexuális helyzet, amiről a legtöbb férfi fantáziál

Te tisztában vagy azzal, hogy mi izgatja fel legjobban a pasidat? A legtöbben rávágják, hogy igen, de ez sokszor nem is egyezik a férfiak válaszával. Talán azért sem, mert az urak nem vallják be az igazat, vagy talán a hölgyek nem figyelnek elégé?

Győztesek mosolya

Javában zajlik a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokság, ahol a 200 méteres pillangóúszás döntőjében két magyar is dobogóra állhatott. Hosszú Katinka aranyat, Jakabos Zsuzsa bronzérmet szerzett. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú 400 és 100 vegyesen, valamint 200 méter pillangón aratott sikere után a negyedik aranyát is megnyert 200 méter vegyesben, ezzel...

Milliárdos bírságott kapott a Facebook Magyarországon

A Gazdasági Versenyhivatal 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében.

Ő lett Az év bortermelője

Koch Csaba Hajós-Bajai borvidéki bortermelő vehette át a Magyar Bor Akadémia (MBA) által odaítélt, Az év bortermelője Magyarországon elismerést csütörtökön Budapesten.