Izzadj az egészségedért - hódít a Bikram jóga őrület

Sokan viszolygunk attól, hogy 40 fokra felfűtött teremben hajtsunk végre mélyizom erősítő gyakorlatokat, és ez érthető is, hiszen talán ennél nehezebb sportot nem is tudnánk elképzelni.

Úgy gondolod a kézfertőtlenítővel biztonságban vagy?

Sokan használnak kézfertőtlenítőt utazás során vagy épp mosdóhasználat után. Hasznosnak gondoljuk, de most tudósok vizsgálták a kézfertőtlenítők hatását, és érdekes eredményre jutottak.

Anyuék válnak, de ez titok!

Szívmelengető dráma és komédia egyben az egész család számára. Viking vakáció – szeptember 27-én, 20.25-től a Dunán!

„Ha nem változtatunk sürgősen az életmódunkon, az életünket veszélyeztetjük”

Eddig hatvanhat ország, tíz régió, 102 város és 93 konzorcium vállalta, hogy 2050-ig klímasemleges lesz – utalt a konkrét ígéretek listájára Antonio Guterres ENSZ-főtitkár, aki hétfőn New Yorkban megnyitotta az ENSZ-klímacsúcsát. Az éghajlatváltozással foglalkozó csúcsértekezleten a 66 állam- és kormányfő – köztük Áder János köztársasági elnök – vesz...

Pápay volt, aztán Pásztor lett - ma 83 éves Pásztor Erzsi

Amikor az ember végigpörgeti Pásztor Erzsi szerepeinek listáját, hosszú percekig teheti. Mert a ma 83 éves színésznő nevéhez megszámlálhatatlanul sok színpadi és filmes szerep kötődik.

Az ország legnagyobb sajtja készül Bodrogkeresztúron

Magyarországi rekordra készülnek a Tokaj szomszédságában lévő településen a hétvégén.

Verhetetlennek tűnik a Trónok harca

Az HBO Trónok harca című produkciója kapta a legjobb drámasorozat díját a vasárnap esti Los Angeles-i 71. Emmy-gálán, a legjobb vígjátéksorozatok mezőnyében pedig az Amazon Fleabag című szériája nyerte el a trófeát. Hollywood legrangosabb televíziós díjaiból a legtöbbet, kilencet az HBO produkciói szereztek meg a ceremónián, az Amazon hét díjat, a Netflix pedig...

Közeleg a tél, segíts kutyaházzal!

Az állatok világnapja alkalmából immár 10. alkalommal szervezi meg kutyaház-készítő barkácsnapját a Hangya Közösség Alapítvány.