×

Idén Bagdy Emőke kapta a Duna-díjat

Tizedik alkalommal ítélte oda a közmédia kuratóriuma a Duna-díjat, amit azok nyerhetnek el, akik példaértékű munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért. A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított díjat idén prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus kapta. Az elismerést Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, valamint Dobos...

Közös képpel emlékezett meg 8 éve elhunyt apjáról Meadow Walker

    A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés A Halálos iramban-filmek sztárja 2013. november 30-án negyvenévesen hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében. Az évfordulóról lánya Instagramon emlékezett meg egy közös...

Magyarország tartja jövőre a SUP világkupafutamot

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) honlapján olvasható szerdai közlemény szerint erről a nemzetközi szövetség (ICF) döntött.

Pengés farkú őslényt fedeztek fel Chilében

Eddig ismeretlen, pengés farkú, kutya méretű dinoszauruszfaj fosszíliáit találták meg egy ásatáson.

Neveljük tudatos médiahasználatra a gyerekeket

Hogyan figyeljünk oda gyermekünk online jelenlétére?

Egy igazi popdíva klipje debütált az M2-n!

Klippremierre várt Mályva a Rozmaring kunyhó legutóbbi adásában, hiszen legnagyobb kedvencének, Puffancs Picurinak jelent meg legújabb, slágervárományos dala. A menő gubasztár klipje a Rozmaring kunyhó után, az M2 Gyerekcsatornán is debütált.

Amerikai csokis keksz, ami azonnal a család kedvence lesz!

Legyen az egy beszélgetős délután a barátnőkkel, vagy egy romantikus este a párunkkal, netán egy kedves meglepetés az iskolából haza térő gyerekeinknek, ez a keksz minden találkozást megédesít.

Teljes pompában a New York-i Rockefeller Center karácsonyfája

Egy év kihagyás után idén újra közönség előtt kapcsolták fel szerdán a New York-i Rockefeller Center karácsonyfájának fényeit.