El sem hiszed, miket hagynak el az emberek a vonaton

Történt már veled olyan, hogy miután leszálltál a vonatról, elindultál haza és a valahol útközben jutott eszedbe, hogy fent hagytad a vonaton az esernyődet? A telefonod? A pénztárcád?

Színek, melyek befolyásolják a szexuális életed

Szinte már mindenből lehet arra következtetni, hogy kinek, milyen a szexuális élete. Lehet, nem kell mindent komolyan venni, de akkor mi a helyzet a színekkel? Tényleg befolyásolják az aktusaink számát?

Madonna ismét az utolsó pillanatban szólt

45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt Madonna.

Sikeres évet zárt a Magyar Divat & Design Ügynökség

A hazai divat- és design ágazat fejlesztése érdekében tevékenykedő Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) közreműködésével tavaly nyolc nemzetközi szakmai eseményen és tizennyolc hazai rendezvényen mintegy 153 magyar márka vehetett részt.

Tánc a jégen

Grazban elkezdődött a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság, ahol Scsetyinyina Julija és Magyar Márk a párosok versenyében már bemutatta a rövidprogramját.

Teniszlabda méretű gyémántot mutattak be - Videóval!

A világ második legnagyobb valaha felfedezett nyers gyémántját mutatta be a Louis Vuitton a párizsi Vendome téri üzletében.

Fekete István remeke új köntösben

Fekete István egyik legismertebb könyvének 2012-ben bemutatott feldolgozosát nézhetjük meg január 25-én, 15:10-től a Dunán.

Cate Blanchett zsűrielnökként debütál Velencében

Idén a kétszeres Oscar-díjas színésznőt választották a neves a Velencei Filmfesztivál zsűrielnökének, így az ő szaván is múlik majd, hogy mely filmeket fogják díjazni.