Te is elköveted az alábbi hibákat az előszobádban?

A következők könnyen előfordulhatnak bármelyik családnál – az előszoba méretétől függetlenül.

Nem kell tovább várni, itt a megfejtés!

A ma reggelt is egy fotóval indítottuk. Reméljük okoztunk pár kellemes pillanatot a tippelésnél.

Erősítsd az immunrendszered finom italokkal

A legegyszerűbb módja annak, hogy minél több vitaminhoz jusson a szervezeted, ha a különböző vitamindús zöldségeket és gyümölcsöket összeturmixolva, finom ital formájában visszük be.

Szuperhold ragyogott az égen

Szuperholdat láthattunk az éjszaka folyamán, amennyiben feltekintettük az égre. A telihold ilyenkor a megszokottnál sokkal nagyobbnak látszik.

Görög László nyerte a Gábor Miklós-díjat

Görög Lászlónak ítélte az idén a szakmai kuratórium a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat Shylock megformálásáért a Miskolci Nemzeti Színház A velencei kalmár című, Mohácsi János rendezte előadásában.

Karantén konyha: a maradékmentő pástétom

A napokban különösen is fontos, hogy felhasználjuk a maradékokat. Így kevesebbet kell boltba járnunk, ami most nagy előny. Ráadásul a pénztárcánkban is több marad és a környezetünket is védjük.

Hasznos funkciókkal bővült az ÉletMentő

Új és hasznos funkcióval bővült a koronavírus járványra való tekintettel a januárban bevezetett egészségügyi applikáció, amely akár az életedet is megmentheti. Érdemes frissíteni.

Hiba a gépezetben

Cserhalmi Györggyel és Gáspár Tibor főszereplésével készült a magyar kisjátékfilm, a Rododendron, amit április 9-én, 0:05-től megnézhetsz a Dunán!