×

Ne kerülgessük a fontos témákat – az első randevú alapkövei

A keresés közben pedig át kell esnünk jó néhány randevún, ígéretesen, és olyanon is, ami után megfogadjuk, hogy inkább maradunk egyedül, mintsem még egy ilyen estét végigszenvedjünk. Ha azonban valaki végre megtetszik, amire a leginkább vágyunk, az a bizonyosság, hogy valóban illik hozzánk. Íme néhány téma, amit érdemes felhozni már az első randevún, ha szeretnénk...

Felpezsdül a vár a Múzeumok éjszakáján, megannyi program közül választhatunk

Kiállítások, tárlatvezetések, filmvetítés és vezetett séták is várják a közönséget a Múzeumok éjszakáján szombaton a Budavári Palotanegyedben.

A karibi mangrove mocsár az élőhelye a világ legnagyobb baktériumának

A világ legnagyobb baktériumát fedezték fel egy karibi mangrove mocsárban. Míg a legtöbb baktérium mikroszkopikus méretű, ez akár szabad szemmel is látható.

Augusztusban nem csak a jazzvilág figyel Debrecenre, a szép borok rajongóit is várják

Hat borrégió, huszonkét borvidék hatvanöt borászata, illetve negyven zenei formáció mutatkozik be az idei Debreceni Bor- és Jazznapokon, amelyet augusztus 4-7. között rendeznek meg a nagyerdei Békás-tó partján - jelentették be a szervezők a helyszínen sajtótájékoztatón csütörtökön.

Festményen csodálhatjuk Cambridge hercegét és hercegnéjét

Először festettek hivatalos portrét, melyen Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő együtt szerepel - írta a BBC hírportálja.

Szétszedik az internetet egy kutyáért, ami Ed Sheeran hasonmása

Mindenkinek van hasonmása, de az nem feltétlenül egy másik ember. Futótűzként terjedt el egy nem mindennapi kutya fotója a közösségi médiában. Sokakat levett a lábáról a házi kedvenc, különösen a díjnyertes zenei előadóhoz, Ed Sheeranhez való elképesztő hasonlósága miatt.

David Bowie szerette az egzotikus szépségeket – derül ki egy leleplező könyvből

A 72 éves Floella Benjamin új önéletrajzi könyvében mesélt a szürreális éjszakáról, amikor a legendás énekes szemet vetett rá.

Mick Jagger exe válik a 91 éves sajtócézártól

Válik Rupert Murdoch, a világ egyik leggazdagabb médiamágnása és Jerry Hall modell és színésznő. A 91 éves Murdochnak már ez a negyedik válása, míg a 65 éves modell korábban a Rolling Stones frontemberével, Mick Jaggerrel alkotott egy párt.