Ez jusson eszedbe, ha élelmiszert dobsz a szemétbe!

A világon előállított élelmiszerek körülbelül 14 százaléka elvész még az előtt, hogy kereskedelmi forgalomba kerülne.

Igazán különleges sírrendszert találtak Németországban

Korakőkorszaki sírrendszerre bukkantak régészek a németországi Neckar folyó térségében. A Tübingen járáshoz tartozó Ammerbuch közelében lévő sírrendszer az időszámítás előtti 53. századból származik

Ezek lettek a legjobb magyar sajtok

Hétvégén hétvégén Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra 100 éves falai között lehet megízlelni hazánk legfinomabb sajtjait, ugyanis a Magyar Sajtkészítők Egyesülete hetedik, Sajtmusta elnevezésű rendezvényét tartotta,  amelyen szakmai zsűri döntött az ország legjobb sajtkészítményeiről. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek...

Mindenkinek jár egy pozitív gondolat

Október harmadik hete mindenki számára tartogat valami jót. Érdemes mindig arra koncentrálni, amiből erőt lehet meríteni, és így könnyebbnek ígérkezik minden nap.

Mi is az a gólyatöcs?

Ha azt a nevet halljuk: gólyatöcs először mosolyoghatunk, pedig ez egy igenis komoly madár, amely az 2019-es év madara. A titulusnak oka van és egyébként pedig itt az idő felkészülni a madarak téli ellátására.

A lelógó szemhéj eltüntethető műtét nélkül is

Ahogy öregszünk, sajnos nem lehet megúszni az arcunkon az idő múlásának jeleit. A szemünk környékén jelentkeznek az első ráncok. A szemhéjunk is megereszkedhet, de van rá megoldás.

A legfinomabb, legsokoldalúbb gyógyszer

Már az ókorban is ismerték a szőlő gyógyhatását, kúraszerűen használták is. Érdemes sokat fogyasztani, ha másért nem: a fiatalos kinézetünkért.

Az elhunyt sztár filmjével került egy listára az új Joker

Hihetetlen sikert fut be az új Joker film! A legnagyobb filmes gyűjtőoldalon, az imdb.com-on feljutott minden idők legjobb tíz filmjének a listájára.