Egymásba habarodhatott a Harry Potter két sztárja

Harry Potter-rajongók most figyeljetek! Rupert Grint elárulta, hogy Emma Watson és Tom Felton között mindig is izzott a levegő, vagyis nem kizárt, hogy "Harmione" és "Draco" talán hamarosan egy pár lesz.

Tényleg segíthet a szexterápia

A legtöbb ember nem tud mit kezdeni azzal, ha gond van a szexuális életével. Nem mer beszélni róla, se családnak, se barátoknak, de főleg nem a párjának, pedig valami megoldás kell, hogy legyen.

Van, amiről érdemes hallgatni egy párkapcsolatban

Igen, igen, mindig azt mondjuk, hogy az őszinteségnél nincs fontosabb dolog. És ez így is van. De előfordulhat olyan helyzet, amikor a nyugalom érdekében, jobb, ha hallgatunk egy-két dologról. Mindezt tegyük azért, hogy párunknak ne okozzunk feleslegesen fájdalmat.

A Fenyő Ünnep idén is hangosan dübörög

Ahogy a mondás is tartja, „Fenyő nélkül nincs karácsony”. A karácsonyi ünnepeknek hosszú évek óta elengedhetetlen programja Fenyő Miklós nagykoncertje az Arénában, amit idén december 27-én tartanak.

Életműdíjat kap a kétszeres Oscar-díjas színész

Robert De Niro filmjeiben és televíziós produkcióiban is nagyszerű alakításokat nyújtott, kétszer is elnyerte az amerikai filmakadémia Oscar-díját, és most életműdíjat is kap, amit januárban vehet majd át.

Gyivis, zacis, lelences – kampány az állami gondozott gyerekekért

Idén ünnepli 30. évfordulóját az ENSZ gyermekjogi egyezménye, amelyet Magyarország is ratifikált. Ebből az alkalomból az SOS Gyermekfalvak társadalmi kampányban mutatja meg, hol vannak repedések az állami gondoskodás rendszerén és mit jelent szülők nélkül felnőni.

Honnan tudhatjuk, hogy kiskedvencünk cukorbeteg?

Bizony, házikedvenceink is lehetnek diabéteszesek. Jó hír viszont, hogy a kockázat jelentősen csökkenthető, korai felismeréssel pedig a kutyák, cicák még hosszú, boldog életet élhetnek.

Évtizedes rekordon az amazonasi erdőirtás

Egy év alatt, 2018 augusztusa és 2019 júliusa között 9762 négyzetkilométernyi esőerdőt irtottak ki a térségben.