Lady Gaga is beszállt a koronavírus elleni harcba

Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására és bejelentette egy nagyszabású televíziós est megrendezését Paul McCartney, Stevie Wonder, Billie Eilish és más sztárok részvételével.

Megvan, melyik nem a veszélyesebb a volán mögött

Veszélyesebben vezetnek a férfi sofőrök - állapította meg egy brit kutatás 2005 és 2015 közötti angliai halálos balesetek adatainak elemzése alapján

Te is elköveted az alábbi hibákat az előszobádban?

A következők könnyen előfordulhatnak bármelyik családnál – az előszoba méretétől függetlenül.

Nem kell tovább várni, itt a megfejtés!

A ma reggelt is egy fotóval indítottuk. Reméljük okoztunk pár kellemes pillanatot a tippelésnél.

Erősítsd az immunrendszered finom italokkal

A legegyszerűbb módja annak, hogy minél több vitaminhoz jusson a szervezeted, ha a különböző vitamindús zöldségeket és gyümölcsöket összeturmixolva, finom ital formájában visszük be.

Szuperhold ragyogott az égen

Szuperholdat láthattunk az éjszaka folyamán, amennyiben feltekintettük az égre. A telihold ilyenkor a megszokottnál sokkal nagyobbnak látszik.

Görög László nyerte a Gábor Miklós-díjat

Görög Lászlónak ítélte az idén a szakmai kuratórium a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat Shylock megformálásáért a Miskolci Nemzeti Színház A velencei kalmár című, Mohácsi János rendezte előadásában.

Karantén konyha: a maradékmentő pástétom

A napokban különösen is fontos, hogy felhasználjuk a maradékokat. Így kevesebbet kell boltba járnunk, ami most nagy előny. Ráadásul a pénztárcánkban is több marad és a környezetünket is védjük.