Filmen a legendás futó tragikusan rövid élete

A küzdeni akarás, kitartás, a kitűzött célok makacs megvalósítása és mindig jobbnak lenni – ezek vezérelték az amerikai legendás futó, Steve Prefontaine életét. Az erről szóló 1994-es amerikai filmdrámát (Harc a másodpercekért) október 19-én, 19.40-től vetítik a Dunán.

Nem is gondoltad volna, hogy ezek is öregíthetik az arcbőröd

Sokat tehetünk azért, hogy az arcunk bőre sokkal kevesebbet mutasson, mint amennyi a valódi éveink száma. Ám néhány kiváltó okra egyáltalán nem is gondoltunk, amelyet érdemes kiküszöbölni.

Túl sokakat érint a probléma, amiről túl keveset beszélünk

Százezreket sújt a betegség, a téma mégis még mindig tabunak számít. Egyrészt a kapcsolódó szégyenérzet miatt, másrészt pedig mert sokan azt gondolják, hogy ez az öregség természetes velejárója.

Falja a kalóriákat a magyar fejlesztésű fitneszgép

A vállalat fejlesztésének lényege, hogy infravörös sugárzást juttat a bőrbe edzés közben. Több amerikai egyetemmel is közös kutatást kezdtek, amely az eszköz hosszú távú egészségügyi hatásait vizsgálja.

Adrien Brody édesanyjának Budapesten nyílt kiállítása

Sylvia Plachy képeiből Dalok fekete-fehérben címmel, kiállítás nyílt a Műcsarnok Kamaratermében. A kiállítást november 24-ig lehet látogatni.

Ha a munkát beengeded az otthonodba, akkor a családot is beengedheted a munkahelyedre

Ma már egyre nagyobb versenyelőnyt jelent a vállalatok számára, ha családbarát irodával várják munkavállalóikat – derül ki A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) kutatásaiból. A most meghirdetett Az Év Családbarát Irodája különdíj is azt a célt szolgálja, hogy a családi élet és a munka ne egymást kizáró, hanem egymást segítő...

Jennifer Anistontól még az Instagram is kiakadt

Nem tudunk rájönni, hogy mi lehet Jennifer Aniston titka, de nem csak mi, hanem az egész világ imádja a színésznőt. Ez kiderült két nappal ezelőtt, amikor Brad Pitt exe regisztrált az Instagramra, ami egyszerűen lefagyott, annyian kezdték követni a színésznőt.

Amikor a nő valami pasis dologra vágyik

Sztereotípia, hogy egyedül a férfiak lehetnek olyan megátalkodottak, hogy a szexualitást érzelmek nélkül is élvezhetik. Az igazság az, hogy sok nő keresi a felelősségmentes, érzelem nélküli találkozásokat, és ettől egy percig sincs lelkiismeretfurdalásuk.