×

A kultúra körbevesz – a közmédia népszerű műsorvezetői árulták el, ők miben találják meg a kultúra kincseit

A közmédia arcai a magyar kultúra napjához kapcsolódva elárulták, hogy számukra mit jelent a kultúra. Az M5 kulturális csatorna népszerű műsorvezetői kihívást indítanak #akultúraotthona hashtaggel, amelyben arra buzdítják a nézőket, látogatókat, hogy osszák meg: hol érzik magukat otthonosan a kultúrában!

74 évesen elhunyt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show szereplője

Az amerikai rockénekes csütörtökön családja körében hunyt el.

Vilmos herceg biztos benne, hogy nem akar több gyereket

A herceg viccelődve árulta el, hogy három gyerkőc éppen elég.

Babát vártok? Mutatjuk mire lehet szükségetek!

Az első baba várása nagy kihívás, már a dolog technikai részét tekintve is. Megmutatjuk, miket érdemes megvásárolnod a "babastart-csomaghoz”, és mi az, amire valószínűleg nem lesz szükséged.

Humoros fotókon, milyen igazából anyának lenni

Mert humor nélkül, nem is érdemes magunkat szemlélni.

Miért nem talál már rád a szerelem?

Amikor kislányként a fehér menyasszonyi ruháról és a hozzá passzoló szőke hercegről álmodoztál biztos, hogy senki nem szólt arról, hogy milyen bonyolult dolog a párkeresés.

Nem minden anyóssal könnyű

Amikor már végre úgy érezzük, révbe értünk a szerelmünkkel, kiegyensúlyozott a kapcsolat, akkor jön egy újabb akadály: az anyós személyében.

307 szervátültetés történt 2021-ben hazánkban

Tavaly 307 szervátültetés történt Magyarországon, 273 esetben elhunyt donorból, 34 esetben pedig élőből eltávolított szervvel - derül ki az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) tavalyi évet összegző közleményéből.