Vajon mi lehet a Woody Allen Amazonnal kötött egyezség mögött?

Woody Allen megállapodott az Amazonnal, és visszavonta a szerződésszegésért az év elején benyújtott keresetét.

Középpontban a párkapcsolati bonyodalmak

Párterápia alcímmel a párkapcsolati bonyodalmak világába kalauzolja idén az érdeklődőket az Egri Kamaraopera Fesztivál, november 21. és 24. között.

Merész, de stílusos: Angelina Jolie félmeztelen címlapját látnod kell

A 44 éves színésznő a Harper’s Bazaar magazin címlapján tündököl, és ehhez nem visel mást, mint némi sminket, meg egy átlátszó fátylat.

Oscar-jelölt cseh filmremek a Duna TV-n

2000 a filmművészet kiemelkedő éve volt, olyan időtlen művek kerültek ekkor a mozikba, mint a Blöff, a Memento vagy épp a Rekviem egy álomért. Ebből az évből való a cseh filmgyártás egyik remeke, az Élet mindenáron is.

Libalakoma Budapest szívében

Szent Márton hetén libaételek szerepelnek a kínálatban a Vörösmarty téri Téli Fesztiválon és Vásárban, ahol több mint 120 kézműves kínálja termékeit.

64 éves a világ leghíresebb "apácája", Whoopi Goldberg

Az Oscar-díjas színésznő még 1992-ben alakította az Apáca Show főhősét, Deloris Van Cartiert a híres hollywoodi filmben, jövőre pedig egy londoni színházban húzza magára ismét az apácaruhát a film musical-változatában.

Ezekről beszélgessetek, hogy erősebb legyen az intimitás

Lépten-nyomon azt hangoztatjuk, hogy mennyire fontos egy kapcsolatban a kommunikáció. És ez így is van, de nem mindegy, hogy miről beszélgettek, mert van, ami árt, és van, ami használ kettőtökre nézve.

Az örökké tartó szerelem titka

A szerelemnél fontosabb, összetettebb vagy jelentősebb érzés nem igazán létezik a világon. Talán nincs is olyan ember a földkerekségen, aki nem hisz ennek az érzésnek a mindent elsöprő erejében.