Kimerült vagy? Változtass az életmódodon

Egyre többen érzik azt, hogy nem csupán fáradtak a hétköznapok kihívásaitól, hanem egyenesen kimerültnek érzik magukat. De semmi pánik, van megoldás arra, miként nyerhetjük vissza energiánkat.

Egy elpusztíthatatlan Orion kalandjai

Az 1993-as magyar roadmovie főszereplője egy Orion gyártmányú óriástelevízió, amelyet parádés körülmények között kisorsolnak... Nyugattól keletre, avagy a média diszkrét bája – pénteken 22.12-től a Duna TV-n.

Hihetetlenül komoly gyógyhatását fedezték fel a kávénak és a csokoládénak

Jó hírünk van a csokoládé, tea és kávé rajongóinak, ugyanis újabb pozitív hatásokat tulajdonítanak tudósok ezeknek az élelmiszereknek. Olyat fedeztek fel, amely megkérdőjelezhetetlenül fontos.

Megkezdődött a keresztféléves eljárás a felsőoktatásban

Keddtől lehet jelentkezni a 2020 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre. A jelentkezők november 15-ig van idejük eldönteni, hogy mely egyetem vagy főiskola, mely képzésén szeretnének továbbtanulni - közölte az Oktatási Hivatal.

Megérkezett a fűtési szezon, néhány dologra oda kell figyelni!

A fűtőberendezések karbantartására figyelmeztet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a hivatalos fűtési szezon kezdetén.

Óriási elismerés: a Steinway nagykövete lett a magyar zongoraművész

„Young Steinway Artist” lett Balázs János zongoraművész. A címre az a legmagasabb művészi elvárásoknak megfelelő zongoraművész jogosult, akit kvalitásai alapján a Steinway szakemberei felkérnek erre, valamint vállalja, hogy ezzel a címmel a Steinway zongorák egyik nagykövete lesz.

Emlékszel még a 80-as évek flitteres diszkószettjeire?

Estélyik, fellépőruhák, nemesi öltözékek és a hétköznapok csillogása jelenik meg a néhány napja megnyílt Ragyogj! – Divat és csillogás című öltözködéstörténeti tárlaton a Kiscelli Múzeum romtemplomában.

Vágyölő vagy vágyfokozó szőrcsomók

Nem is gondolnánk, hogy mennyi tévhit van a szeméremszőrzetről. Annak megléte vagy éppen hiánya befolyásolja a szexet, éa több komoly egészségügyi hatása is lehet.