×

Pierce Brosnan olyat tett, amitől neked is elolvad a szíved

Pierce Brosnan 19 évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Keeley Shaye Smith-t, akit évfordulójuk alkalmából egy csodaszép esküvői fotóval és egy gyönyörű üzenettel köszöntött.

A Balaton az idei legnagyobb sláger

Az augusztus huszadikai hétvége telt házas lesz a Balatonon.

Több ezer éves rejtély oldódhatott meg

A Stonehenge-től 25 kilométerre fekvő erdős területről származik az őskori építmény gigászi kőoszlopainak nagy része.

Rendhagyóan lesz az idei Budapest Design Week

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni a Budapest Design Weekre, amelyet idén rendhagyó formában rendeznek meg október 1. és 11. között.

A legjobb idei kenyerek - érdemes megkóstolni

Kiderült melyik lett 2020. Szent István napi kenyere és az Év Innovatív kenyerét is kiválasztották. Több mint ötven termék közül választották ki a legjobbakat.

Egy kis etno hangulat a lakásban

Az etno stílus lényege alapvetően a népies motívumok és hagyományos anyagok becsempészése a dekorációba. Az etnóval otthonosabbá és különlegesebbé tehetjük a lakás atmoszféráját.

Bagoly típus vagy? Nehezek a reggelek? Íme néhány bevált tipp

Reggel alig bírsz felkelni és este vagy igazán elemedben? Akkor te bagoly típus vagy és biztosan nagyon nehéz reggel összeszedettnek lenned. Sebaj, mutatunk néhány módszert, amely segíthet ezen.

Maradék mentés: a főtt hús legjobb formája

A főtt hús a legtöbb helyen nem arat osztatlan sikert. A legtöbbször megmarad és sokszor a kukában is végzi. Pedig kiváló ételek készülhetnek belőle. Ehhez mutatunk egy kiváló receptet.