Az egészséges vita, vagy romboló veszekedés?

A tökéletes vagy boldog kapcsolat nem feltétlenül azt jelenti, hogy a felek mindig rózsaszín felhőkön táncolva szeretik egymás kéz a kézben, mosolyogva, minden gondtól és problémától mentesen. Sokkal inkább egy olyan kapcsolatról van szó, ahol két ember jól működik együtt, jóban és rosszban is, és ha valamiben nem értenek egyet, azt képesek egymással megbeszélni....

A dackorszakot megúszni nem lehet!

A dackorszakot megúszni nem lehet, de a hiszti kezelhető. Adunk néhány tanácsot, mit tehetsz, ha csöppséged üvöltve, földön fetrengve fejezi ki, mennyire nem tetszik neki valami.

Paradicsomos-húsgombócos spagetti, mediterrán módra

A könnyed mediterrán ízek, hamar rabul ejtenek!

Bodrogi Gyula 90 éves: „A Jóistent arra kérem, hogy addig éljek, amíg meg nem halok, de addig hadd éljek!”

„Esküszöm, még egyszer ugyanennyit lenyomnék, ha lenne rá mód!” – mondta a hirado.hu-nak Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművész, aki ma ünnepli a 90. születésnapját. A nemzet színészével nemcsak az idő múlásáról, hanem a vadászatról, a tizenhét főiskolai fegyelmijéről, a nők fondorlatosságáról és a jellegzetes fejfedőjéről is beszélgettünk.

A hit csak később, az iskolában érkezett meg Rátonyi Kriszta életébe

A közmédia nevek eredetét, jelentését bemutató Névjegyek című műsorában Rátonyi Kriszta, a Duna Család-barát című magazinműsorának háziasszonya beszélt keresztneve életét befolyásoló szerepéről.

Mit tegyünk, hogy nekünk is lapos hasunk legyen

A lapos has egyik előnye nemcsak az, hogy magabiztosabban sétálhatunk a strandon, vagy nyugodtan felvehetünk bármilyen ruhát vagy pólót anélkül, hogy be kellene húznunk a hasunkat, de egészségügyi szempontból is érdemes megfontolni, hogy csökkentsük a hasi zsírpárnáink méretét, tömegét. A szakértők szerint ezeket a dolgokat érdemes betartani, avagy íme szinte minden,...

Péntek – A böjt jótékony hatásai

Ha böjt, akkor elsőként a húsvéti böjti időszakra gondolunk, ám egyre többet hallunk az időszakos böjtről, a ketogén étrendről.

Csütörtök –Gyűjtőszenvedély

Az emberekben ősidőktől benne van a gyűjtőszenvedély. A papírszalvétáktól, gomboktól, bélyegektől a cipőkön, ékszereken, babákon, kisautókon keresztül egészen a szinte felbecsülhetetlen értékű műkincsekig.