5+1 tipp, hogy télen is megőrizzük hajkoronánk szépségét

A téli hónapokban a kinti hideg levegő a benti meleggel párosítva nagyban károsíthatja a hajat. Ilyenkor tincseink kiszáradnak, vesztenek fényükből és a szokásosnál is jobban töredeznek. Van azonban néhány jótancs, amit ha betartunk, sokat segíthetünk hajkoronánknak a hideg hónapokban.

Hogyan találjunk barátokat a digitális korban

Barátkozni ma már nem is olyan egyszerű. A digitális kor szinte felszámolta a hagyományos formákat csakúgy, mint a régi jó postai levelezést. Most sem lehetetlen barátokra lelni, mutatjuk hogyan.

Ezért vacsorázz 6 óra előtt

Egy új kutatásból kiderül, hogy nemcsak a pluszkilók elkerülése végett érdemes korán vacsorázni, hanem azért is, hogy megőrizzük szívünk egészségét.

Budapestre érkezik a One Direction egyik énekese

Jövőre világkörüli turnéra indul és Magyarországon is fellép Harry Styles. A minden idők egyik legsikeresebb fiúcsapatában, a One Directionben ismertté vált brit énekes 2020. május 31-én ad szólókoncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Met-gála 2020: főszerben az idő

Nagy mérföldkő a művészet és divat világában a 2020-as év, hiszen alapításának 150. évfordulóját ünnepli a világ egyik legnagyobb múzeuma, a New-York-i Metropolitan Művészeti Múzeum (MET). Erre a jeles fordulóra rengeteg programmal, kiállítással készülnek, a tematika pedig az “About Time: Fashion and Duration”

A kritizálás a kapcsolat megrontója

Minél több ideje vagy együtt a pároddal, annál valószínűbb, hogy elkezded ebben-abban kritizálni. Lássuk be, mi nők hajlamosak vagyunk erre, csak az a kérdés, ezt a barátunk, hogy és meddig viseli el.

A leggyakoribb tabuk a szexben

Még a legharmonikusabb párkapcsolatokban is felmerülhet, hogy egyes szexuális problémákat inkább a szőnyeg alá söprünk, minthogy szembenéznénk velük.

75 éves lett a "köpcös"

Danny DeVito amerikai filmszínész november 17-én ünnepli hetvenötödik születésnapját. 150 centis magasságával Hollywood egyik legnagyobb sztárja, egyben egyik legbefolyásosabb producere.