×

Remélhetőleg karácsonyig tetőzik a vírus

A koronavírus elleni vakcinák megjelenése után a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot, amihez célszerű oltópontokat felállítani.

Básti Juli kapja a Páger Antal-díjat

Básti Juli kapja jövőre a Páger Antal-színészdíjat, akinek eddigi munkáját többek közt Kossuth-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével ismerték el.

Göndör haj: áldás vagy átok?

A göndör haj ápolása nem könnyű. Mégis azok, akiknek egyenes hajuk van, mindent megtesznek azért, hogy begöndörítsék. Ellenben a természetesen göndör hajúak gyűlölik zabolázhatatlan fürjeiket, s minden nap kivasalják.

Andrea Bocelli karácsonyi koncertet ad

A Believe in Christmas, vagyis Higgyünk a Karácsonyban című koncerttel a sztár reményt és optimizmust szeretne ajándékozni az embereknek. "Ezek a legjobb orvosságok a nehéz helyzetekben" - nyilatkozta.

Elindult az adventi fényvillamos

Idén is útjára indult az adventi és karácsonyi időszakban közlekedő, ünnepi fénybe öltöztetett nosztalgia villamos Budapesten.

Ritka fehér pingvinre bukkant egy túravezető

Ez az első alkalom, hogy pingvinnél észleltek ilyen genetikai rendellenességet a Galápagos Nemzeti Parkban.

Imádni fogod ezt a karácsonyi sminket!

Hogy elkerüld a stresszes készülődést, érdemes már előre kitalálni, mit fogsz felvenni, és hogyan fogod magad kisminkelni karácsonykor. Egy olyan örök sminktrendet mutatunk neked, amiben tündökölni fogsz, és az elkészítése sem okoz majd gondot. 

Drága holmik helyett inkább élmények

Egy friss kutatás szerint a 12 évesnél idősebb gyerekek nem feltétlenül olyan ajándéknak örülnek jobban, amilyenre a szülők gondolnak - vagyis nem biztos, hogy a drága holmiknál nagyobb örömet szerezhetünk nekik élményajándékokkal.