Rövid idő alatt megháromszorozódott az emberi élettartam

Az emberiség történetének 99,9 százalékában a várható élettartam 30, de még 160 évvel ezelőtt is csak 45 év volt a svéd nők körében.

Kezdődik a mohácsi busójárás

Jó időben napi 50-60 ezer embert vonzó eseményen február 21. és 25. között nyolcvan programmal várják az érdeklődőket.

2020 legszebb ékszertrendjei - A retrótól a bohémig

2020-ban a tervezők az egyszerűt ötvözik az extravagánssal. Igaz ez az ékszerekre is, melyek idén hatalmasak, retrók, csillogóak és semmiképpen sem visszafogottnak. Ezekhez az ékszerekhez persze általában szolid öltözetet ajánlanak a divatdiktátorok.

Kiderült, hogy melyik nemnek van több szexpartnere

Jaj, az a kellemetlen beszélgetés, amikor egy viszonylag friss kapcsolatban előkerül, hogy kinek, hány szexpartnere volt. Képzeld, erről még egy kutatást is készítettek.

Egy könyv is segíthet abban, hogy megtaláld önmagad

Divatos fogalommá vált és egyre több ember igénye az önismereti fejlődés. Ezért járunk pszichológushoz, coach-hoz vagy épp ezoterikus segítőhöz. De akár már egy könyv is segíthet, otthon.

Ornella Muti lesz az idei bécsi operabál sztárvendége

Az olasz színésznő Richard Lugner építőipari nagyvállalkozónak, az esemény szervezőjének lesz így a kísérője.

A varázslatok bálja

A Mozart Varázsfuvola című művében szereplő Éj királynője áll az idei bécsi operabál központjában, melyet február 20-án rendeznek meg.

Sophia Loren új filmjében is tündökölni fog

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.