×

Gryllus Dorkával a főszerepben aratnának Cannes-ban

Idén is jól szerepelnek a filmes versenyeken a Budapesti Metropolitan Egyetem Képalkotás-Mozgóképkultúra és Média alapszakjának hallgatói. A 73. Cannes-i Filmfesztivál Cinéfondation válogatásában, azaz a filmes egyetemek legjobbjai között Beleznai Márk másodévben készített vizsgafilmje, az Agapé versenyez.

Őszintén! Nyitott kapcsolatra vágynak az emberek?

A legtöbb kultúra a monogámiát részesíti előnyben és már egy megcsalás is a legtöbb esetben végzetes lehet a párkapcsolatnak.

Meghalt Robert Redford fia

58 éves korában meghalt James Redford filmes, Robert Redford amerikai színészlegenda fia.

Öltözz farmerbe!

Nem csak nadrágnak jó a farmer, bátran próbálj ki más ruhadarabokat ebből az anyagból. Nem elég, hogy kényelmes és lezser választás a mindennapokra, de az irodába is tökéletes lehet.

Bejelentette az Oscar-díjas színész: nyirokrákja van

Limfómával kezelik Jeff Bridgest, A nagy Lebowski sztárját, de a színész elmondta, hogy orvosai jó prognózissal biztatják.

A vad angyal smink nélkül is gyönyörű

A Vad angyal című tévésorozat uruguayi bombázója, Natalia Oreiro egyre dögösebb – és magabiztosabb. Ugyanis, noha idén betöltötte a 43-at, elég merész dologra szánta el magát.

Hosszú Katinkáék újra versenyen vannak a Duna Arénában

Hosszú Katinka csapata, az Iron a London Roar együttese mögött a második helyen végzett a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga második mérkőzésén. A harmadik a DC Trident, a negyedik az Aqua Centurions lett.

Vajon mi mindent árul el rólunk az írásunk?

Gyermekkorunk óta rajzolunk és írunk. De vajon mit árul el rólunk írásunk? Mikorra alakulnak ki a ránk jellemző írásjegyek? Összefüggésben van az írásunk külalakja a hangulatunkkal? Vajon mekkora szerepe van még a 21. században?