×

Vajon mi mindent árul el rólunk az írásunk?

Gyermekkorunk óta rajzolunk és írunk. De vajon mit árul el rólunk írásunk? Mikorra alakulnak ki a ránk jellemző írásjegyek? Összefüggésben van az írásunk külalakja a hangulatunkkal? Vajon mekkora szerepe van még a 21. században?

A legnagyszerűbb magyar világvége film

Október 22-én 13:20-tól egy merőben csavaros természetfeletti krimit láthatunk a Duna Televízió műsorán.

Van megoldás az összement ruhákra

Kivel ne fordult volna elő, hogy összement a pulcsija a mosásban vagy épp egy makacs sárga folttal gyűlt meg a baja a kedvenc fehér pólóján? De semmi pánik, mert egy igen egyszerű és kímélő szerrel megoldható a probléma.

A bőröd érdekében ezeket az ételeket helyettesítsd mással

Ahogy sokat tehetünk az egészségünkért és a bőrünk szépségéért ételekkel, úgy rombolhatjuk is a táplálékunkkal. Vannak kifejezetten bőrt öregítő ennivalók, amelyeket azért nem is olyan nehéz lecserélni.

A leggyorsabb édesség: banánhajó

Nem mindig érünk rá arra, hogy gyönyörű, házi süteményeket készítsünk. Vagy épp a kedvünk fogyott el a sütő bekapcsolásához. Esetleg inkább egészséges édességre vágyunk. De semmi gáz, itt a banánhajó, amely pillanatokon belül kész.

Főleg a nőket veszélyezteti a “néma járvány”

Néma járványnak, illetve néma betegségnek is nevezik a csontritkulást, amely Magyarországon a lakosság közel tíz százalékát érinti. A nőknél kétszer olyan gyakran fordul elő, mint férfiaknál. Ma van a csontritkulás világnapja.

Isten éltesse a 67 éves Katona Klárit!

Katona Klári vérbeli előadó, hazánk egyik legsikeresebb popénekesnője. Legemlékezetesebb slágerei többek között a Vigyél el, a Hello, a Titkos szobák szerelme, a Gömbölyű dal vagy akár az Amíg várok rád. A csodálatos hangú művésznő ma ünnepli 67. születésnapját.

Sztárok bizarr szokásai

Bár azt hinnénk, hogy a hollywoodi csillagoknak biztos nincs semmi hibájuk, azért jólesik a tudat, hogy nekik is megvannak a maguk furcsa és sokszor bizarr szokásaik - lássunk most néhányat.