×

Kutyák királya a Dunán

Egy izgalmas olasz krimit láthatunk október 21-én 21:45-től a Dunán.

Gyönyörű szivárvánnyal köszöntjük a hetet

Ilyen gyönyörű szivárvánnyal búcsúzott a múlt hét, nézzük meg, mi vár ránk ezen a héten!

Katalin hercegné is kutatni kezdett

Katalin hercegné is kutatni kezdett, de azért tőle nem várhatunk nagy eredményeket az orvostudományban. Cambridge hercegnéje egy jótékonysági eseményen vett részt, hogy megismerje a Tommy's szervezet munkáját.

Hatvan magyar színésznővel forgatták újra a Psycho legendás jelenetét

Hatvan magyar színésznővel forgatták újra a Psycho című film híres zuhanyjelentét, Alfred Hitchcock kultikus filmje bemutatójának hatvanadik évfordulója alkalmából.

Váltogasd a szexpózokat

Ahány pár, annyi szexpóz – mondhatnánk, noha nagy valószínűséggel a leggyakoribb és legnépszerűbb pozitúra a misszionárius. Valóban megvannak a maga előnyei, ez tény – de azért ne ragadjatok le ennél az egynél, főleg akkor ne, ha úgy érzed, szükség van a szexuális kapcsolatotok felfrissítésére.

Megható dolgot tett egy gyászoló öregúr

Szeretett felesége májusi halála után Tony Williams olyan gyászba és magányba süppedt, hogy napok teltek el anélkül, hogy bárkivel is beszélt volna. Az idő múlt, a szomorúsága nehezen enyhült, és a magányos napok is nagyon megviselték a 75 éves férfit. Végül rájött: ez nem folytatódhat így tovább.

És akkor besétált egy medve Miskolcra

Medvét észleltek a miskolci önkormányzati rendészet kamerái vasárnap hajnalban, a rendészek értesítették a rendőrséget, az önkormányzat pedig haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park, valamint a Vadaspark szakembereivel.

Ezek 2020 legjobb épületei - Videókkal!

Egy debreceni családi ház, a budapesti Metrodom-Panoráma lakópark, valamint a szentendrei Ferences Gimnázium új épületszárnya nyerte a 2020. évi Építészeti Nívódíjat. Három kategóriában: új építésű ingatlanok, innovatív projektek és rekonstrukciós kategóriában keresték a legjobb épületeket.