Legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

A hamisítatlan klubszendvics, házi burgonyachipsszel

A legjobb szendvicsek a Főmenü konyhájából!

A természet stresszoldó hangjai

Azt már mindenki tudja, hogy a napsütés, a friss levegő, a virágzó természet gyógyírként hat a lelkünkre, azonban egy friss kutatás azt is bebizonyította, hogy a természet különböző hangjainak a testünkre gyakorolt hatása sem elhanyagolható.

Vilmos és Harry alig pillantott egymásra, Meghan levelet írt a királynő egyedül maradt – búcsú Fülöp hercegtől

Végső búcsút vettek Fülöp hercegtől, a katonai tiszteletadással kísért búcsúszertartáson azonban a két testvér, Vilmos és Harry herceg alig pillantott egymásra és külön sétált a koporsó mögött, Meghan levelet írt, Károly sírt, Erzsébet királynő pedig egyedül maradt...

Régi zöld Land Roverével kísérték utolsó útjára Fülöp herceget

Végső búcsú Fülöp edinburghi hercegtől, II. Erzsébet brit királynő múlt pénteken elhunyt férjétől.

Jelek, amiből rájöhetsz, hogy a barátod többet érez irántad

Mindenkinek más a véleménye arról, hogy férfi és nő között létezhet-e barátság, azonban valószínűleg a legtöbben azt mondják, hogy nem. Erre természetesen sok cáfolat érkezik, de az ember igazán csak akkor tud állást foglalni, ha ő maga átélt már igaz barátságot az ellenkező nem egy tagjával. De mi van akkor, ha az egyik legjobb barátunkba szépen lassan...

Most akkor van örök szerelem vagy nincs?

Létezik sírig tartó szerelem? Attól függ, kit kérdezünk. A szerelmesek szerint persze. A tudósok azonban azt mondják, nem létezik.

Mikortól érdemes elkezdeni a biciklizést?

Biciklizni tudni kell, de mikor tanítsuk meg rá a csemetét, és melyik módszert válasszuk hozzá? Hogyan érhetjük el, hogy magabiztosan, de biztonságosan közlekedjen?