Te + Én

Ez a 8 jel bizonyítja, ha a férfi teljes szívével szeret

Ha párunk nem mondogatja állandóan, hogy szeret minket, ám az alábbi jelek többségében igazak rá, ne kételkedjünk – teljes szívével szeret bennünket!

A romantikus filmekben sokszor fejezik ki a férfiak a szerelmüket virágokkal, ajándékokkal, őrültségekkel, amiket a szívük választottjáért tesznek, a valóságban azonban sokkal hétköznapibb dolgokban kell keresni az igaz szerelem jeleit.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

  1. Inkább ránk figyel, mint hogy magáról beszéljen. A férfiak általában szeretnek önmagukról és a sikereikről beszélni, ami nem is baj, de ha valaki igazán szerelmes, figyelmesen meghallgatja párját, és érdeklődik az érzései felől.
  2. Törődik a családunkkal és a barátainkkal is. Szívébe fogadja szeretteinket is, hiszen tudja, hogy ők ugyanúgy hozzánk tartoznak. Még ha valakit nem is kedvel annyira, akkor sem tiltaná meg soha, hogy tartsuk vele a kapcsolatot.
  3. Sosem hagy ki a beszélgetésekből. Bármiről is legyen szó, egyenlő félként kezel minket, és kíváncsi a mi véleményünkre is. Nem zár ki a barátokkal való beszélgetésből sem.
  4. Mindig büszke a sikereinkre, és másoknak is mesél róla. Úgy örül a sikereinknek, mintha azok az övéi is lennének, és sohasem irigykedik ránk. A barátainak is mindig büszkén mesél rólunk.
  5. Hálás nekünk, és mindig bátorít minket. Egy szerető társ mellett a nő különlegesnek, fontosnak és értékesnek érzi magát, hiszen folyamatosan érzi a hálát és a támogatást partnerétől.
  6. Kompromisszumokat hoz értünk, még akkor is, ha nem kértük rá. Nem esik nehezére áldozatokat hozni értünk, és magától észreveszi, mikor van erre szükség.
  7. Tiszteli és elfogadja a véleményünket, még ha az különbözik is az övétől. Lehet, hogy másokkal szemben makacs, a mi véleményünket azonban mindig tiszteletben tartja.
  8. Mi vagyunk számára az elsődlegesek. Csak úgy hoz fontos döntést, hogy azt velünk is megbeszéli. Velünk tervezi a jövőt, így el sem tudná képzelni máshogy az életét.