×

Te + Én

4 dolog, amit a szingli barátaink szeretnének, ha tudnánk

Mindenki másképp éli meg a szingliséget – az viszont elég sok konfliktust adhat, ha a baráti társaságban valaki szingli, míg mások kapcsolatban élnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érthetjük meg többé a szingli barátainkat – ha kapcsolatban élünk, ez a négy dolog az, amit biztosan minden szingli barátnőnk szeretne, ha tudnánk.

A szingliség nem rossz

Nem kell mindenáron összehoznunk valakivel – attól, hogy a barátnőnk szingli, még nem biztos, hogy magányos, és rosszul érzi magát, amiért nincs senkije. Figyeljünk arra, hogy ne akarjuk mindenáron megmagyarázni neki, mennyivel jobb kapcsolatban élni, mert könnyen lehet, hogy ő most éppen nem is akar maga mellé senkit. Ezt kutya kötelességünk megérteni!

Néha csak velünk akarnak találkozni, egyedül

Szép dolog, ha a párunk tagja a baráti társaságnak, és szeretik a barátnőink, de azt is biztosan igénylik, hogy csakis velünk találkozzanak, a másik felünk nélkül. Figyeljünk oda, hogy legyenek csak lányos programjaink is! Ez számunkra is feltöltődés lehet, hiszen egészséges, ha néha távol vagyunk a párunktól.

Fotó: iStock.com/Marjan_Apostolovic

Fotó: iStock.com/Marjan_Apostolovic

Nem érzik magukat gyertyatartónak

Ezen felesleges aggódni – hacsak a barátnőnk nem boldog egyedül, valószínűleg semmi baja nincs azzal, ha hármasban is szervezünk programokat. Gyertyatartónak csak akkor szokta érezni magát valaki, ha egyébként ő is szeretne kapcsolatban élni, és egyedül magányos. Persze ha kizárjuk mindenből, és csak a párunkkal foglalkozunk, akkor biztosan nem jó élmény a barátnőnk számára a találka, de ez már csak rajtunk múlik.

Nyugodtan mesélhetünk a párkapcsolatunkról

Ne gondoljuk, hogy a barátnőnk nem érti meg a párkapcsolati problémáinkat, attól, hogy neki nincs kapcsolata – lehet, hogy egy kívülálló sokkal jobb tanácsokkal szolgálhat, mint az, aki szintén hasonló cipőben jár, mint mi.