×

Te + Én

Ezt a 6 dolgot soha ne mondjuk a szingli barátainknak

Egyedül lenni nem feltétlenül jelent mindenki számára problémát és szenvedést – van, aki kifejezetten élvezi a szingliséget és a vele járó előnyöket. De még ha a barátnőnk szenved is kapcsolat nélkül, az alábbi hat dolgot akkor se mondjuk neki, mert csak megbántjuk velük.

Ketyeg a biológiai óra

Valószínűleg saját magától is tudja, hogy biológiai szempontból mikor a legesélyesebb a gyerekvállalásra, de felelőtlenség lenne csak azért keresni egy férfit magának, hogy babája lehessen. Tisztában van mindennel!

Legyen már barátod, hogy tudjunk dupla randira menni

Valószínűleg nem azért szeretne maga mellé valakit, hogy négyesben elmászkálhasson velünk, hanem sokkal inkább azért, hogy megoszthassa valakivel az életét. Ne piszkáljuk ilyen balgaságokkal.

Fotó: iStock.com/Milkos

Fotó: iStock.com/Milkos

Meghívnálak, de csak párok jönnek

És akkor mi van? Szingliként is tudják jól érezni magunkat párok között is, ez nem azt jelenti, hogy szomorúan álldogálnak majd a sarokban, és az elmúlt kapcsolataikat siratják.

Olyan pasit kellene szerezned magadnak, mint az enyém, ő olyan jó hozzám

Ezt általában akkor kapják meg szegények, ha éppen egy rosszul sikerült randiról vagy félresiklott kapcsolatról beszélnek velünk. Valószínűleg maguktól is tudják, hogy a másik férfi rossz volt nekik, felesleges összehasonlítgatni a sajátunkkal.

Tudom, hogy úgy volt, ketten találkozunk, de jöhet a barátom is?

Ha ez nagyon ritkán fordul elő, belefér, de ne legyünk azok a barátnők, akiket le se lehet választani a párjukról. A szingli barátnőnk sokszor csak kettesben találkozna velünk, és ez így van rendjén – mindegy, mennyire bírja a férfit, akivel éppen összekötjük az életünket.

Nem is tudom elképzelni, milyen lehet randiappokat használni

Az hagyján, hogy ez nagyképűen is hangozhat, de benne van kicsit az a feltételezés, hogy nekünk még sikerült magunktól pasit fognunk, a másiknak pedig már segítségre van szüksége. Másrészt pedig: ugyan ki ne tudná elképzelni, milyen így ismerkedni? Annyira nem más, mint személyesen.