Te + Én

Csillagjegyek, akiknek még szerelmet tartogat a nyár

Mindjárt a nyár közepénél tartunk, és ismerős azaz érzés, hogy már megint milyen gyorsan elment? Ám vannak csillagjegyek, akik számára még csak most jön a java. Nekik szerelmet hoz még ez a nyár.

A július hónap legszerencsésebb csillagjegye az Ikrek. Nem pénz, nem gazdagság, nem új munka köszön be, hanem a szerelem. De ők erre vágytak most a legjobban, minden kincsnél többet ér számukra, hogy megtalálják azt, akit már oly régóta keresnek. Nyugalom, ha az elején vannak is félelmei a jegy szülötteinek, eláruljuk, ez nem csak egy nyári kaland lesz, erre nyugodtan lehet alapozni.

unsplash.com/Mayur Gala

unsplash.com/Mayur Gala

De kétségtelenül mázlista jegy a Rák is. A csillagok most romantikus naplementéket, forró csókokat és jéghideg koktélokat ígérnek. Az is lehet, hogy van melletted egy társ, és eddig nem is gondoltad, hogy váltani kéne, de most a szenvedély olyan erővel tör rád, hogy nincs menekvés. Hallgass a megérzéseidre!

A Bakra is az vár, hogy elmerüljön a szerelembe. Talán túl sok mindenki van a listán, aki számításba jöhet. Már épp szűkíteni tervezted, ám a villámcsapásra nem számítottál. Az ösztöneid most sem csapnak be, engedd el magad, és élvezd azt, amire már oly régóta vártál és vágytál.

A Halak minden nyáron arról álmodozik, hogy majd most összejön az a nyári flört. De valahogy ebben az évszakban mindig elmaradt. Ha csak a flörtre vágytok kedves Halak, akkor rossz hírünk van, az most sem lesz meg. De jön helyette a szerelem. Ugye, hogy ebben már nem is nagyon mertél bízni? A Halaknak idén nyárra legyen az a jelmondata, hogy „Hiszek a szerelem mindent elsöprő erejében.”