Te + Én

Szerelmes hétvége vár néhány csillagjegyre

Az augusztus nem csak a hullócsillagok hónapja, hanem a szerelemé is. Legalábbis néhány csillagjegy szülöttei számára. Ők az előttük álló hétvégén – ami még hosszú is – ne akarják elfojtani az érzelmeiket.

Bika

Bár mindig, minden helyzetben te vagy a főnök, most a szerelembe nem lesz beleszólásod. Egyszerűen képzeld el, hogy mint a rajzfilmekben: jön Ámor, és eltalál a piros, szív alakú nyilával, benned pedig robban a bomba. De erre vártál. Nagyon rég óta. Itt az ideje, hogy ne elégedj meg a középszerűvel, és élvezd ki azt, hogy neked is lehet jó.

Unsplash.com/toaheftiba

Unsplash.com/toaheftiba

Ikrek

Az Ikreknek pontos elképzelésük volt eddig a szerelemről. De csak eddig! Most minden borul. Örülj a változatosságnak, és vigyél színt az életedbe, ennél jobb alkalmad talán nem is lesz. Ne felejtsd el, hogy nincs olyan, hogy tökéletes, és te sem vagy az, bármennyire is szeretnéd. De ez a hétvége azt a találkozást tartogatja, amikor a tökéletlenből tökéletes lesz.

Mérleg

Néha a legváratlanabb helyzetekből születnek a legszebb találkozások. Na, meg a legnagyobb szerelmek. A Mérlegek szeretnek kísérletezni, és könnyedén újra tudnak tervezni, de most erre a képességre nem lesz szükség. Révbe érhetsz, és ne rontsd el! Ez lesz a szerelem, amire mindig is vágytál.

Vízöntő

Ez a jegy nem panaszkodhat, ha a szerelemről van szó. Egyik héten ez, a másik héten az. És mégsem futó dologról van szó, nála minden és mindenki komoly. De ideje döntened. Vágj bele abba, ami több izgalmat rejt. Az illik hozzád, és az hozza meg a mindent elsöprő szerelmet. De ehhez az kell, hogy a következő négy napot ne a négy fal között töltsd.

Halak

Bár a jegy szülöttei nem rajonganak a tűzijátékért, most mégis részük lesz benne, és nem csak augusztus 20-a miatt. Hódításban és a csábításban lesz részed, és ezeket imádod. Nő lehetsz, az a fajta, aki mindig is akartál lenni. Ebből már tudhatod is, hogy Ő lesz az, akire mindig is vágytál.