Te + Én

Csillagjegyek, akik nem túl közvetlenek

Nem mindenkivel lehet azonnal megtalálni a közös hangot. Hogy ki, mennyire barátságos, és nyitott az függhet akár a csillagjegyétől is.

Az egyik legtartózkodóbb jegy a Vízöntő. Nem szeretik a közvetlen kontaktust, ők maguk is nagyon udvariasak másokkal, és ezt ők is elvárják. Akiket megszeretnek már közel tudják engedni magukhoz, de idáig nagyon rögös út vezet. Nem érdemes hirtelen tett mozdulatokkal próbálkozni – például egy simogatás, vagy egy ölelés – mert olyanná válnak, mint egy ragadozó, és inkább támadnak, pedig közben nagyon is szelídek

Fotó: unsplash.com/SoroushKarimi

Fotó: unsplash.com/SoroushKarimi

A Halak érzékeny természetük ellenére is nagyon el tudják rejteni a valódi énjüket. Nem szeretik az újdonságokat, nehezen nyitnak, pedig nagyon is ragaszkodóak. Ezzel a kettősséggel ők maguk is küzdenek, csak sosem vallanák be. Ha Halak vagy, vagy vele találkozol az idő a legjobb módszer, ami segít a közelség kialakításában.

A Szűznek viszont az a legnagyobb baja, hogy folyton rohan. Nincs ideje semmire, még arra sem, hogy mélyebb barátságokat kössön. Emiatt alakul ki, hogy sokszor hűvös, és rideg, pedig ha adna időt magának, sokkal jobban járna.

A Nyilas sem az a jegy, aki egy csapat idegen között szószólóvá válna. Csendes, békés megfigyelő. Ha őt békén hagyják, ő is békén hagy másokat. Sokszor érzi azt, hogy szeretne ő közvetlenebb lenni, de valami belső erő visszatartja. A legrosszabbul a válsághelyzeteket kezeli, amikor együttérzést kell mutatni. Pedig ő is érez, csak kifelé nem megy.