Te + Én

A horoszkópod segít, ha szakmát akarsz váltani

Nehéz feladat 14 vagy 18 évesen eldönteni, hogy mit akarunk egész életünkben csinálni. Ha nem vagy elégedett a munkáddal, akkor sosem késő váltani. Ráadásul a horoszkópod abban is segít, hogy milyen típusú munka való a személyiségedhez.

Vízöntő
A Vízöntők szeretnek másokon segíteni, másokért tenni, ezért legjobban a terapeuta, vagy valamilyen tanácsadói állás illik hozzá.

Halak
A művészet számára mindenek felett. Irány az alkotói pálya: képzőművész, fotós, író de akár színész is lehetsz!

Kos
Született vezető vagy, ne is gondolkodj másban, ha utasítást kapsz, azt te úgysem viseled el. Irány a bankszféra, vagy valamilyen biztosítási terület, de csak is a legfelső pozíció.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Bika
A tervezés a te asztalod. Divattervező vagy építész, széles a skála, de amelyik szimpatikus abba nem késő még belevágni.

Ikrek
Olyan munka való neked, ami folyamatosan változik. Próbáld mi magad tévé riporterként, vagy akár rendezőként. A fontos az, hogy ne unatkozz egyik nap sem.

Rák
Az empátiád mérhetetlenül magas. Ha bírod a kórházi dolgokat, akkor szuper ápoló válna belőled. De tanárként is imádnának a gyerekek.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Oroszlán
Mindenképp olyan karriert válassz, ahol megmutathatod magad. Szükséged van a rajongásra, akár egy rock zenésznek.

Szűz
Pontos, precíz és a számokkal is jóban vagy. Könyvelőként nem csak egy lennél a sok közül, hanem neved lenne a szakmában.

Mérleg
Ha még elég fiatal vagy, akkor neked a sportkarrier a tökéletes választás. Azon belül is valami csapatsportág. Remekül irányítasz, és figyelsz a többiekre is.

Skorpió
Pont ellentéte azoknak a jegyeknek, akik csillogásra és „magamutogatásra” vágynak. A Skorpió jegy szülöttei jól érzik magukat egy irodába is, csak legyenek megbecsülve.

Nyilas
A kalandos munkákat neked találták ki. Alpinista vagy vízimentős, esetleg túravezető egy barlangban. Nyugodtan válogass, ezen a területen megtalálod önmagad.

Bak

Meglepő módon az államizgatás, vagy közigazgatás illik hozzá, és remekül elboldogul a hatalommal is. Méltósággal viseli, és a rá bízott feladatokat mindig legjobb tudása szerint oldja meg. Ehhez mondjuk kell az is, hogy a saját rendszerébe dolgozhasson.