Te + Én

Mit ígérnek a csillagok szeptemberre?

Az ősz első hónapja kissé kaotikusra sikerül több csillagjegy számára is. De nem marad el a szerelem és van, akiknek titkos viszony van kilátásban.

Kos
Neked erre a hónapra kell egy terv! Bár nem szereted, ha minden lépésed előre megtervezett, de hidd el, most ezzel fogsz a legjobban járni.

Bika
Ne szépítsük a dolgot: a családi viszály nem lesz jobb. Azzal tudsz a legjobban segíteni, ha kicsit háttérbe vonulsz, és megvárod, míg elül a vihar.

Ikrek
Nagyon figyelj arra, hogy nem bánts meg senkit. Ez a hónap számodra nem a kiegyensúlyozottságról szól, de nyugodj meg, az október már jobb napokat fog tartogatni.

Fotó: unsplash.com/RyanHolloway

Fotó: unsplash.com/RyanHolloway

Rák
A könnyek, de főleg az örömkönnyek hónapja lesz ez számodra. Olyan emberek is boldogságot fognak okozni, akiktől nem is vártad. Örülj, és sírj nyugodtan!

Oroszlán
Rengeteg energiád lesz, amit leginkább a munkában tudsz kamatoztatni. Lehet, hogy most van itt az ideje annak a váltásnak, amit egy ideje már tervezel…

Szűz
Felejtsd el a negatív dolgokat! Ellepik az elmédet, és képes vagy bevonzani főleg a rosszat. Nézd mindennek a jó oldalát, mert nem tudhatod, hogy melyik lehetőség, mit tartogat.

Mérleg
Egy olyan találkozásban lesz részed, ami alapjaiban változtatja meg az életed. De vigyázz, izgalmasnak tűnik, mégis könnyen baj lehet belőle. A titkos viszonyok ritkán maradnak titokban…

Skorpió
Nem szeretsz visszanézni, de most szükséges. Érzed, hogy nincs minden rendben, és azt is sejted, hogy hol romlott el. A szeptember most segít abban, hogy legyen erőd visszacsinálni.

Nyilas
Tölts annyi időt a szeretteiddel, amennyit csak tudsz. Ne hagyd, hogy kikészítsen az iskolakezdés, ezen más is átesik.

iskolaérettség2

Bak
Nehéz döntés előtt állsz, és ha halogatod, akkor sem lesz könnyebb. Arra vigyázz, hogy ne a pénztárcád legyen a döntésed áldozata.

Vízöntő
Fogadd el, hogy fáradt vagy, és menj el pihenni. Szeptemberben sincs még késő hozzá, nézz ki egy akciós utat és irány a tenger. Kicserélve térsz majd vissza.

Halak
Végre egyre jobban alakulnak a dolgaid. Nem hittél abban a bizonyos kapcsolatban, de most úgy tűnik tévedtél, és ennek kivételesen örülni fogsz.