Te + Én

5 tulajdonság, ami a szeptemberben születettekre jellemző

Különleges személyiségjegyek jellemzőek a szeptemberben született emberekre. Amikor valami véget ér – mondjuk egy évszak – és új kezdődik, az mindig érződik az embereken is. Nézzük, mit hoz az ősz első hónapja.

1. Mindenük a munka

Nem csak szorgosak, de imádják is azt, amit csinálnak. Ez a legjobb párosítás, így egyik nap sem tűnik keménynek, inkább szórakozás. De mégis minden munkával töltött percet komolyan vesznek. Nem szeretnek hibázni, és nem is nagyon szoktak.

női munkakeresők shutterstock_147240674

2. Jó vezetők

Ez a munkaszeretetükből is jön, hogy remekül szót értenek mindenkivel. Kiválóan szerveznek és irányítanak, és nem csak gépiesen gondolkoznak, hanem az embert is figyelembe veszik. Lehet velük alkudozni, de azt nem szeretik, ha átverik őket.

3. Függők

Ez nem feltétlenül rossz, bár tény, hogy ha a fejükbe vesznek valamit, arról nehezen mondanak le. Sok rossz szokásukról tudják is, hogy ártalmas, de inkább nem vesznek róla tudomást, mintsem változtatnának. Érdemes kerülniük a dohányzást, az alkoholt, na meg a drogokat is, mert azok sem jelentenek kivételt a függőség-veszélyben.

4. Egészségmániások

Edzés, vitaminok, zöldség és gyümölcs. Ezek alapnak számítanak, de ugyanakkor szeretnek jókat enni. Imádják a különleges ízeket, de kajában képesek a mértéktartásra. Szívesen kísérleteznek fűszerekkel, új köretekkel. Ők az édesburgonyát már akkor is fogyasztották, mikor mások még csak elmentek mellette.

tengergyümi.saláta

5. Szeretnek középpontban lenni

Imádnak tündökölni, és azt is szeretik, ha ezt másik észre is veszik. Mindig sikerül úgy felöltözniük, hogy minden szem rájuk tapad. Szeptember szülöttei szexisek tudnak lenni egy szakadt farmerban és abban a bizonyos kis fekete ruhában is. Tudják, hogy hol a határ a túl sok és még éppen jó között. Mindig be is tartják, ettől (is) olyan különlegesek.