Te + Én

Csillagjegyek, akikből a legjobb barát lehet

Eddig mindig melléfogtál, ha barátot választottál? Igaz, a barátságot nem is választjuk, hanem sok esetben csak úgy kialakul. Ám van, ami mégis segíthet, hogy tényleg, igazi támaszt találj magad mellé.

Mérleg

Bár makacs és kitartó, ráadásul ezeket a tulajdonságokat sűrűn változtatja, az biztos, hogy a barátai sosem unatkoznak mellette. A Mérleg nem tud ártani a szeretteinek és ebbe a barátok is beletartoznak. Neki családot jelent a legjobb barát kifejezés, és ha kell tűzön-vízen átmegy érte.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Ikrek

Az egyik legnépszerűbb csillagjegy, aminek tudatában is van. Jól érzi magát a bőrében, és éppen ezért sok jót ad a környezetének is. Öröm vele minden perc. Azonnal ugrik, segít, és mindig van egy jó szava. A barátság számára egy életre szól, és sokszor még a párkapcsolatánál is fontosabbnak tartja. Egyet viszont nagyon rosszul visel, ha átverik őt. Ezzel senki ne próbálkozzon.

Bika

Nem csak nagyszerű barát, hanem ideális kolléga is. Így, ha most még csak munkahelyi a kapcsolatotok lehet, hogy megéri tovább vinni a dolgot. Néha bosszantó is tud lenni, de jól viseli a kritikát, és azonnal tanul a hibáiból.

Halak

Ő az a csillagjegy, aki utál haragban lenni. Mindig megteszi az első lépést, és mindig tudja, hogy milyen hangnemet használjon. Időnként titokzatosnak tűnhet, és talán nehezen nyílik meg, de ha ezen túljuttok a legfőbb bizalmasod lesz, akinek nem kell azt mondanod, hogy „ez titok”, mert mindenképp megtartja magának.