Te + Én

Csillagjegyek, akik nem szeretnek gyengének mutatkozni

Van, aki nem csinál abból problémát, ha sajnálják őt. Sőt, kifejezetten élvezi is ezt a szerepkört. De vannak olyan csillagjegyek, akik akkor is erősnek látszanak, ha közben a poklot járják meg.

A Kos sűrűn mondja, hogy jól van, de nem mindig igaz ez az állítása. Ő soha, senkinek nem panaszkodik, és biztos, hogy nem fogod tudni, hogy valami baj van. Pedig bízik ő a másikban, de jobb szereti egyedül megélni, és főleg megoldani a gondjait.

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

A Rákoknak, mivel nagyon fontos a család, és párkapcsolat, ezért ebben sosem mernek elgyengülni. A házasságában mindig, minden rendben van. És néha már annyit mondogatja ezt, hogy ő maga is elhiszi. Pedig, akár a segítség is jól jönne, de panaszkodni nem fog.

A Szűz szereti spontánnak mutatni magát, és ez olykor átmegy lazaságba is. Ebből következik, hogy a bajokat is próbálja félvállról venni, miközben úgy szenved, mint egy kutya. De ne faggasd, nem érsz el vele semmit, inkább próbálj meg neki csendben segíteni.

A Halak, noha érzékenyek, és sokszor az álomviláguk erősebb a valóságnál, ha baj van, azonnal realisták lesznek. Hisznek abban, hogy ha beszélnek róla, csak súlyosodik a probléma, ezért őt biztos, hogy nem hallod majd nyavalyogni. Szereti fenntartani a tökéletes világot, és inkább el is éri, minthogy azt érezze, hogy sajnálják.