Te + Én

Szerelemre utal, ha ezekről álmodsz

Az álmok sokszor teljesen mást jelentenek, mint amiről szólnak. És még többször nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mit akarnak jelezni az életükben. Sokan épp arra vágynak, hogy szerelmesek legyenek, és lehet, hogy ez az érzés már nagyon közel van.

Közel van akkor, ha álmodtál mostanában erdővel vagy ablakkal. Az erdő az útkeresés legősibb szimbóluma. Csak megyünk és megyünk a hosszú úton, mert keresünk valakit. De egyszer mindenképp megérkezünk, mert minden bolyongás egyszer véget ér.

Fotó: iStock.com/rmnunes

Fotó: iStock.com/rmnunes

Az ablak már nem ennyire egyértelmű jelzés. Egy hatalmas ablakot bámulni vagy épp azon át közlekedni jelentheti azt, hogy megnyitottad az utat az új felé. Képes vagy beengedni a jót, még akkor is, ha tartasz tőle. Ki nem tárod ablakot, de mégis várod az új érkezését.

De szerelemben bízhatsz akkor is, ha ágy szerepelt az álmodban. Ez sokszor a szexel van összefüggésben, de az erotika és a szerelem között nincs olyan éles határvonal. Az ágy, az ágynemű a családi boldogság szimbóluma, és ha eddig csak vágytál a saját családra, most lehet, hogy már nagyon közel van az érkezése. Engedd meg magadnak a boldogságot a valóságban is.