Te + Én

Csillagjegyek, akiknek fordulópont lesz ez a hét

Nem mindenkinek szükséges új év, vagy új hónap ahhoz, hogy változásokat éljen meg. Néha erről a horoszkópunk óhatatlanul is gondoskodik, és most is van néhány jegy, akik nagy dolgok előtt állnak.

Kos
Annyira vártad már ezt az időszakot, és most kiderül, hogy nem hiába. Végre minden jóra fordul, az előtted álló napok pozitívan alakulnak, és megint bízhatsz a sikerben. Annyi energiát magadba szívtál, hogy bármire képes leszel, csak merd megtenni. Ehhez segítséged is akad, ne utasítsd el, mert most nagyon igaz, hogy egységben az erő.

Fotó: iStock.com/_chupacabra_

Fotó: iStock.com/_chupacabra_

Oroszlán
Vére legyőzted a kételyeid, és bízz abban, hogy jó döntést hoztál. Akár munka, akár magánéleti változtatást terveztél, most ideje megvalósítani. Ne engedd, hogy beleszóljanak a döntésedbe. Bár még görcsös vagy, de azok után, amin átmentél, ez most teljesen normális. A héten visszanyered a régi merészséged és új tapasztalatokat is szerzel.

Mérleg
Eddig azt érezhetted, hogy bármihez nyúltál abból jó nem sült ki. Hétfőn kicsit még ez a tendencia fog folytatódni, de a kedd már a te napod. Találj ma egy dalt magadnak, amitől mindig jókedve derülsz. Ha baj van, ezentúl ezt a dalt vedd elő, és érezni fogod, hogy végre valami változik.

Vízöntő
Ezen a héten azt érezheted, hogy egy álomvilágba csöppentél. Túl sok jó történik veled, de hidd el, ez már kijárt. Problémamentes heted lesz, és most fogsz a legközelebb kerülni a célodhoz, ami már oly régóta ott van a fejedben. De ne dőlj még hátra. Bár ez a hét jól alakul, egy rosszakaród is felbukkan a közeljövőben, és ha nem vagy résen, könnyen bajt okozhat. Csak úgy, ahogy szokta…