Te + Én

Ők a legboldogabb párok a csillagjegyük szerint

Mindenki irigykedve nézik őket. Párok, akik meglepően jól kijönnek egymással, és titkon erről a horoszkópjuk tehet. Pedig akár utálhatnánk is egymást, ők mégis tökéletes párt alkotnak.

Az Oroszlán és a Mérleg

Ha erre a két jegyre gondolunk azt is mondhatnánk, hogy ilyen az, ha az ellentétek vonzzák egymást. A szókimondó Oroszlán és a kissé bizonytalan Mérleg. Együtt, mégis hatalmas az összhang közöttük. Éppen a másik hiányosságaiból merítenek erőt, és így egészítik ki egymást, ami aztán hatalmas szerelemmé kovácsolódik. Az Oroszlán sokszor tündököl, a Mérleg pedig feladatának érzi, hogy mindig ott álljon mellette. Ránézésre is tökéletesek, és ha belelátnánk az életükbe, bizony, elcsodálkoznánk.

Fotó: iStock.com/bernardbodo

Fotó: iStock.com/bernardbodo

A Halak és a Vízöntő

Na, ne!! Mondhatnánk. A Halak és a Vízöntő két egymáshoz közel álló jegy, és amíg a Halak a Kossal általában nem jön jól ki, a Vízöntővel teljesen más a kapcsolata. Mind a két jegyben megvan az a kellő intelligencia, amivel a veszekedést különleges módon tudják kezelni, a többit pedig hozz az őszinteség. Mind a két jegy nagyon szókimondó, éppen ezért nincs közöttük tabu, bármikor, bármiről tudnak beszélni. Az ilyen kapcsolatra csak irigykedni lehet.

Az Ikrek és a Nyilas

Az Ikrek és a Nyilas se együtt, se külön nem tud unatkozni. Náluk csak azt kell eldönteni, hogy ki pörög jobban. Imádják a nyüzsit és a felhajtást, és mivel ehhez ritkán találnak partnert, így ők lettek egymásnak a tökéletes másik felei. Kicsit mind a két jegy szeret tilosban járni, és a közös kalandoknak összekovácsoló ereje van. Mintha cinkosok lennének, jóban és rosszban. A környezetük olykor még a veszekedéseiket is látja, de ez őket nem érdekli, mert tudják, csak egymás felé van elszámolni valójuk. Azt meg jól tudják kezelni.